Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO presenteert nieuwe tenue op sponsoravond met Wout Brama

Alle teams van DETO gaan vanaf januari spelen in een nieuw uniek tenue.

VRIEZENVEEN – Woensdag 15 november waren alle sponsoren van DETO uitgenodigd voor een sponsoravond c.q. sportcafé in de Businessclub op “Het Midden”. Tijdens dit evenement nam DETO-voorzitter Derby Krommendijk de aanwezigen in vogelvlucht mee in de plannen van de club voor de komende tijd en werd als klap op de vuurpijl het nieuwe tenue voor komend jaar gepresenteerd.

Alle teams van DETO gaan vanaf januari spelen in een nieuw uniek tenue, ontworpen in nauwe samenwerking met Teamsportfabriek uit Almelo en JAKO Nederland. Het tenue gaat terug naar de roots in Vriezenveen want het heeft aan de onderkant op de originele DETO rode kleur een fraaie verwijzing naar het dorp omdat de “skyline van het dorp” en de Vriezenveense eikenboom erin is verwerkt.

DETO 1 gaat vanaf 1 januari spelen met de nieuwe shirtsponsor op de voorkant van het shirt, namelijk Leemans Groep, gevestigd aan het Oosteinde in Vriezenveen. Leemans is hiermee de opvolger van Bebo Vloeren dat gelukkig wel actief blijft als sponsor van DETO. De achterkant van het shirt blijft een vertrouwd beeld voor de supporters want hierop staat, naast uiteraard het rugnummer, de komende seizoenen weer de naam van Plegt Bouwgroep uit Ootmarsum. Ook kan iedereen zien welke club het betreft want in de kraag staat de tekst: “Wij zijn DETO”. Abbink Aardappelen uit Vriezenveen completeert het tenue met een fraai logo op de zwarte broek. Hiermee is “zwarte broek en rode trui” compleet!

De aanwezigen werden na dit officiële moment vermaakt door Eddy van der Ley die ook dit jaar weer een speciale gast had meegenomen, te weten Wout Brama, die onlangs in september op grootse wijze afscheid nam als speler van FC Twente. De club waarmee hij alle prijzen die er in Nederland op voetbalgebied zijn heeft gewonnen. Zo werd Wout kampioen van de Eredivisie, Eerste Divisie en pakte hij de beker en de Johan Cruyff schaal met de ploeg uit Enschede. In een tweeluik kwamen de mooiste en soms verrassende anekdotes langs en konden er uiteraard vragen worden gesteld. De avond werd afgesloten met een pittige “Wout Brama Kwis”.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe