Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO onderuit tegen hekkensluiter d’Olde Veste ‘54

DETO stelde afgelopen zaterdag zwaar teleur tegen de hekkensluiter. De ploeg van Jürgen Schefczyk verloor in Steenwijk afgetekend van een veel feller D’Olde Veste’54 dat hartstochtelijk vocht voor de aansluiting bij de staart van de ranglijst.

DETO stelde afgelopen zaterdag zwaar teleur tegen de hekkensluiter. De ploeg van Jürgen Schefczyk verloor in Steenwijk afgetekend van een veel feller D’Olde Veste’54 dat hartstochtelijk vocht voor de aansluiting bij de staart van de ranglijst. Het begin van DETO was prima. De ploeg domineerde, liet de tegenstander achter zich aan lopen, hetgeen resulteerde na 10 minuten in een mooi uitgespeeld doelpunt waarbij Hoeseb Yakob uiteindelijk de hoek kon uitkiezen: 0-1. Daarna leek het een makkelijke middag te worden voor DETO, echter de thuisploeg kwam uit het niets op 1-1 waarbij Ali pour Asli de bal met een fraaie lob over Stopel in het doel liet verdwijnen. De DETO-defensie tastte op slag van rust volledig mis bij een lage voorzet vanaf de rechterkant, waarna Tom Kisjes geen moeite had om de 2-1 op het bord te zetten. Dit was tevens de ruststand. Olde Veste groef zich na rust in en liet DETO het spel maken waarbij DETO zich keer op keer stuk liep op de blauw-gele muur. Een kwartier voor tijd kantelde de wedstrijd voor DETO helemaal de verkeerde kant op toen DETO-doelman Roberto Stopel in korte tijd twee keer geel kreeg. Eén keer voor commentaar op de leiding en de tweede vanwege een ongelukkige botsing met een speler van de thuisploeg die Stopel bewust leek op te zoeken. In het tumult dat daarop ontstond aan de zijlijn gaf scheidsrechter De Wit ook nog de rode kaart aan Mert Baglar die kort daarvoor was gewisseld voor reservedoelman Ramon Lohuis. De jonge invaller in het DETO doel keerde de vrije trap van Olde Veste op geweldige wijze, echter bij de daarop volgende hoekschop was Lohuis kansloos op de kopbal van Tom Kisjes en was de wedstrijd gespeeld. De 4-1 in de 86e minuut was nog voor de statistieken.

Met 2 gelijke spelen en 2 nederlagen is DETO het jaar 2023 niet goed gestart. Echter vanwege de resultaten op de andere velden in de afgelopen weken staat de ploeg tot haar eigen verbazing nog op de 4e plek op de ranglijst. Kortom: DETO had prima zaken kunnen doen als men de lijn van 2022 had kunnen doortrekken. “Als” telt niet in de voetballerij en de ploeg moet zich de komende weken zien te herpakken, wil het seizoen niet in een vroegtijdig stadium als een nachtkaars uitgaan. Komende zaterdag staat een districtsbekerwedstrijd op de planning. DETO gaat op bezoek in Nijkerkerveen bij oude bekende 1e klasser Veensche Boys. Aftrap 14.30 uur.

Wedstrijdgegevens d’Olde Veste’54 – DETO  4-1  (2-1)
Scheidsrechter: Robert de Wit
Assistent-scheidsrechters: Henk van der Bij en Stefan Brondijk
Toeschouwers: 200
Gele kaarten: Mert Baglar / Jeffrey Dijkstra (Olde Veste)
Rode kaarten:  Roberto Stopel (2x geel), Mert Baglar

Scoreverloop:
0-1 Hoeseb Yakob
1-1 Mehran Ali pour Asli
2-1 Tom Kisjes
3-1 Tom Kisjes
4-1 Hessel Eikelboom

Opstelling DETO: Roberto Stopel, Mert Baglar (76. Ramon Lohuis), Mats Knol, Sten Knol, Tim Bongers, Hoeseb Yakob (76. Mats Knol), Karlo Borghuis, Coplan Soumaoro, Melvin Degenaar (46. Badr Hamdaoui), Kai Wesselink, Bas Postma (46. Diego van der Weide)

Opstelling d’Olde Veste’54: Tom Holleboom, Nick Spijker, Julian Zwoferink (84. Niels ten Veen), Jason Huisman, Hessel Eikelboom, Mehran Ali pour Asli, Jeffrey Dijkstra, Tom Kisjes (77. Davy Kuurman), Juules Kwant (77. Thomas de Jong), Maikel Toeter, Jetse Suiker (84. Leon Hertong)

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Penna Ohio Butten Bo...
In Heaven There Is No Be...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe