Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO MO15-1 en MO17-1 winnen Twenterandtoernooi

Wil je ook graag bij een van onze teams aansluiten, mail dan naar vrouwenvoetbal@DETO.nl

VROOMSHOOP – Op donderdagavond 1 juni stond het Twenterandtoernooi voor meiden-teams op het programma. Er was een toernooi voor MO15- en een toernooi voor MO17-teams.

DETO MO15-1

MO15-1 speelde het toernooi op sportpark ‘Het Midden’. De meiden moesten 4 wedstrijden spelen tegen Vroomshoopse Boys en DOS‘37. DETO begon gelijk goed aan het toernooi door met 2-1 van Vroomshoopse Boys te winnen. De meiden van DETO mochten gelijk weer aan de volgende wedstrijd beginnen tegen DOS’37 die 0-0 is geëindigd. Dit waren overigens ook de uitslagen van de andere wedstrijden. Het was nog even afwachten voor de meiden van DETO wat DOS’37 – Vroomshoopse Boys zou worden, maar doordat Vroomshoopse Boys won van DOS’37 pakten de meiden van DETO de eerste prijs op het Twenterand toernooi! De meiden mochten naar voren komen om hun prijs op te halen waarna het feest kon beginnen!

DETO MO17-1

MO17-1 speelde donderdagavond op sportpark ‘De Bosrand’ om de felbegeerde Twenterandcup!  Vorig seizoen ging DETO er al met de Twenterandcup vandoor en oa daardoor ook dit jaar favoriet voor de titel. De eerste wedstrijd werd er met 4-0 gewonnen van Vroomshoopse Boys. Het 2e duel speelde het team gelijk tegen Den Ham. Ondanks een veldoverwicht moesten de meiden genoegen nemen met een 0-0 eindstand. In het 3e duel troffen de meiden van DOS’37. Altijd leuk tegen de buren, ook omdat de beide teams elkaar natuurlijk goed kennen. DETO trof in dat duel 4 keer het aluminium, maar scoorde er ook 2. Eindstand 2-0 voor DETO. Sportlust Vroomshoop is het 4e duel van de avond. Een gelijkspel is dan voldoende voor de toernooi winst. Maar daar gaan de meiden niet mee akkoord, en ook dat duel wordt gewonnen met 2-0.  Na afloop ontvangen de meiden de Twenterandcup uit handen van de organisatie.

Beide teams super goed gedaan! En gefeliciteerd met de Twenterandcup!

Wanneer er meiden zijn die ook graag willen voetballen bij DETO, dat kan. Bij de jongste jeugd spelen jongens en meisjes gemengd. Vanaf MO13 kun je in een meidenteam voetballen. Ook komend seizoen heeft DETO vanaf MO13 t/m VR1 in alle leeftijden een meiden/dames-team. Het aantal voetballende meiden bij DETO is in rap tempo toegenomen. Wil je ook graag bij een van onze teams aansluiten, stuur dan een mail naar vrouwenvoetbal@DETO.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Duo The Romantics
De Ware
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe