Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO dieper in de zorgen na nederlaag tegen Rohda Raalte

Foto: Wim van ’t Einde.
Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij koploper Scherpenzeel .

VRIEZENVEEN – Voor DETO begint het een eentonig liedje te worden. Best redelijk spelen, maar wel steeds verliezen. Ook afgelopen zaterdag had Mark Looms nog niet de gouden formule gevonden. Ondanks enkele omzettingen in het team, waarin Dean Polko zijn basisdebuut maakte, voetbalde de ploeg goed, leverde strijd, was het voor de neutrale kijker een goede spannende wedstrijd, maar stonden de rood-zwarten na 90 minuten weer eens met lege handen.

Subtopper Rohda Raalte was met aanvallende bedoelingen naar Vriezenveen gekomen en probeerde direct vanaf de aftrap om het DETO lastig te maken. Dit resulteerde al na twee minuten in een kopkans van Ten Den die op de lat belandde. Ook DETO kreeg goede kansen in de eerste helft via Wesselink en Ter Avest maar gescoord werd er niet. De wedstrijd ontbrandde na ongeveer 70 minuten toen scheidsrechter Groenewegen naar de DETO-stip wees omdat Mert Baglar uitgleed en daarbij Kevin Peppels meenam in zijn val. Teije ten Den pakte het cadeautje uiteraard gretig uit en schoot Rohda op 0-1. Een paar minuten later ging de bal aan de andere kant op de stip toen Melvin Degenaar na een goede solo onderuit werd gehaald. Helaas voor DETO lag doelman Frans van Oldeniel in de baan van het schot van Floris Oude Nijhuis waardoor de stand 0-1 bleef. Rohda gooide in de 78e minuut de wedstrijd in het slot toen Roberto Stopel eerst nog een inzet van Kevin Peppels pareerde, maar geen antwoord had op de rebound van opnieuw Teije ten Ten: 0-2. Diezelfde Ten Den was even later betrokken bij een overtreding van Tom Koelman waarvoor Groenewegen de rode kaart uit zijn borstzak haalde, waar geel had volstaan, en Ten Den vervolgens met een grijns de wedstrijd vervolgde. DETO kreeg zelfs met 10 man nog enkele kansen, maar gescoord werd er niet meer.

DETO is door deze nederlaag afgedaald naar de laatste plaats van de ranglijst, die het deelt met drie andere ploegen. DETO zal de komende weken op resultaat moeten gaan spelen want anders wordt het een lang en vervelend seizoen. Hopelijk keert het tij snel. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij koploper Scherpenzeel in de gelijknamige plaats. Aftrap 14.30 uur.

Wedstrijdgegevens DETO  – Rohda Raalte 0-2 (0-0)

Scheidsrechter: Richard Groenewegen

Assistent-scheidsrechters: Nick Wenneker en Rick Lubben

Toeschouwers: 250

Gele kaarten: Mert Baglar, Sten Knol (DETO)

Rode kaart: Tom Koelman (DETO)

Scoreverloop:

  1. 0-1 Teije ten Ten (pen.)
  2. 0-2 Teije ten Ten

Opstelling DETO: Roberto Stopel, Mert Baglar, Tom Koelman, Sten Knol, Hans Matti, Dean Polko, Ben Rienstra, Thom ten Hove (71. Floris Oude Nijhuis), Karlo Borghuis (83. Marciano Stulen), Kai Wesselink, Ferdi ter Avest (46. Melvin Degenaar)

Opstelling Rohda Raalte: Frans van Oldeniel, Maurice van Brussel, Coen van Heun, Max Blanke, Teije ten Den, Lucas Woearbnaran (79. Flynn Schrijver), Martijn van de Werken (62. Sven Pazie), Don van Rossum (83. Lucas van Beek), Wesley Hansler, Tim Maatman, Kevin Peppels

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe