Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Den Ham deelt de punten in laatste competitiewedstrijd

Het duel in het teken van afscheid nemen. Kevin Ruiterkamp gaat lager spelen en Nick Haselhorst en Malke Gecer gaan Den Ham verlaten. Ook verzorgster Loes Ottens stopt ermee.

DEN HAM – Tegen de Esch uit Oldenzaal stond er eigenlijk niets meer op het spel. De tegenstander was al veroordeeld tot het spelen van promotie / degradatieduels met de periodekampioenen van de 3e klasse. De Hammenaren waren sinds enkele weken al zeker van lijfsbehoud.

Vrijdag was een heugelijke dag bij Den Ham. Het jongste bestuurslid Kantinus werd in de echt verbonden met zijn geliefde Marianka. Het complete bestuur was dan ook aanwezig op de bruiloft, tot in de kleine uurtjes.

Om terug te keren op de laatste wedstrijd van Den Ham, het niveau van het duel was het beste te omschrijven als het gevoel dat menig bestuurslid op de zaterdagmorgen had. Dan mag u zelf het antwoord invullen.

Tijdens de eerste helft was er in de 44e minuut een doelpoging van Den Ham die meer had verdiend. In de 2e helft was Randal van Haarst nog dik bij een treffer na een mooie passeer actie op de links buiten kant. De tegenstander kwam gedurende de gehele wedstrijd niet tot doelrijpe kansen. Dat kwam mede doordat meerdere spelers verplicht rust kregen wegens kans op kaarten die in de nacompetitie zouden moeten worden ingelost.

Daarom stond het duel in het teken van afscheid nemen. Kevin Ruiterkamp gaat lager spelen en Nick Haselhorst en Malke Gecer gaan Den Ham verlaten. Ook verzorgster Loes Ottens stopt ermee. Ze werden allen bedankt voor hun inzet middels een fraai boeket bloemen. Tot slot was ook scheidsrechter Jansen uit Apeldoorn bezig aan zijn laatste competitieduel. Nu meer dan 35 jaar hangt ook hij zij “Stradivarius” in de Wilgen.

Maar Den Ham heeft klassenbehoud veilig gesteld dit jaar. En daarmee was het tijd voor een feestje in de kantine met zanger Wesley Wolters, als voorproefje voor het grote jubileumfestijn ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum van de Hammer club, van 18 tot 25 juni.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe