Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

De Old Stars Twenterand zoeken per direct een trainer

TWENTERAND – Medio 2015 werd gestart met de Old Stars Twenterand. Sindsdien spelen kwieke senioren van 60 jaar en ouder elke vrijdagochtend elke week in hun eigen tempo en met zichtbaar spelplezier wandelvoetbal op het sportcomplex ‘t Twistveen van Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het aantal wandelvoetballers is intussen tot ruim 25 gestegen met leden uit alle kernen van de gemeente Twenterand. Aan diverse externe wandelvoetbaltoernooien wordt geregeld meegedaan en dat met opvallend veel succes. Ook worden eigen toernooien op ‘t Twistveen georganiseerd.

De Old Stars Twenterand, die de vier Jumbo-vestigingen uit de gemeente Twenterand als kledingsponsor kennen, kunnen naast de contributie van de leden ook rekenen op de financiële steun van de gemeente Twenterand. Voor 2019 en voor 2020 is een subsidiebedrag van € 3.500 beschikbaar gesteld door de gemeente Twenterand om zo het bewegen door ouderen te stimuleren. Daarnaast speelt ook het aspect van gezamenlijke sociale activiteiten een rol van betekenis en de Old Stars Twenterand spelen daar actief op in.

Tot voor kort was Bernd Bove uit Westerhaar-Vriezenveensewijk de trainer van de wandelvoetballers. Vanwege werkzaamheden van Bernd is dat sinds kort niet meer mogelijk. De Old Stars Twenterand vragen nu per direct een trainer om voor een financiële vergoeding de wekelijks trainingen te leiden. Ook wordt van de trainer verwacht dat hij of zij het team bij toernooien coacht. De actieve inbreng van de trainer bij de sociale activiteiten van de Old Stars Twenterand wordt op prijs gesteld. Kandidaten voor het trainerschap kunnen tot uiterlijk vrijdag 25 oktober aanstaande contact opnemen met contactpersoon Eduard van der Heiden van de Old Stars Twenterand, telefoon 06-51345884, e-mailadres eduardvanderheiden@gmail.com

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe