Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

De Old Stars Twenterand geven hun visitekaartje af in Koekange

Elke vrijdagmorgen wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur  op het sportcomplex Het Twistveen  van vv Voorwaarts.

KOEKANGE – Tijdens het ijzersterk bezette Prewest WF wandelvoetbaltoernooi van Vitesse’63 in Koekange was op vrijdagmiddag 23 september een  team van de Old Stars Twenterand present. Tegen gerenommeerde tegenstanders als HZVV uit Hoogeveen, FC Meppel, FC Emmen en PEC Zwolle hielden de wandelvoetballers uit Twenterand goed stand. Te midden van 19 teams werd een uiterst knappe vijfde plaats bereikt.  Er werd alleen van HZVV verloren en daarna begon de opmars met louter winstpartijen. In de strijd om de vijfde en zesde plaats werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Sportlust Glanerbrug. De penalty’s werden beter genomen door de Old Stars Twenterand.

Elke vrijdagmorgen wordt er onder leiding van Bernd Bove en Herjan Eshuis van 10.00 uur tot 12.00 uur door de meer dan dertig Old Stars Twenterand getraind op het sportcomplex Het Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk, het onderkomen van vv Voorwaarts. Vanaf 9.30 uur is wekelijks de inloop in de kantine van vv Voorwaarts. Senioren uit de gemeente Twenterand, die zin hebben in een warming-up, een balletje trappen, een lekker partijtje, gezond bewegen en gezelligheid, zijn van harte welkom. Dat kan door eens te komen kijken en/of met een proeftraining. Wandelvoetbal is iets dat je het best zelf in de praktijk kunt ervaren om er vervolgens van te kunnen genieten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Palemiger Spatzen
Apres Ski Met Sophie
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe