Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Badminton Twenterand organiseert een open toernooi in Vroomshoop

Wil jij je aanmelden of heb je vragen, mail dan naar tc@badmintontwenterand.nl

VROOMSHOOP – Op woensdag 8 maart wordt in sporthal het Punt een open toernooi georganiseerd, speciaal bedoeld voor mensen die nog niet eerder hebben gebadmintond en het leuk lijkt om kennis te maken met deze sport.

Ben jij op zoek naar een leuke sport, wil je zomaar een avondje badmintonnen of zoek je de gezelligheid van mensen om je heen dan is deze avond echt iets voor jou. Bij dit toernooi gaat het om sportiviteit en gezelligheid, niet om de prijzen!

Ook wanneer je nog nooit hebt gebadmintond en de spelregels niet kent kan je meespelen. Het is niet verplicht om je vooraf aan te melden, iedereen vanaf 15 jaar mag meespelen. De sportzaal is open vanaf 20.00 uur. Rackets en shuttles zijn aanwezig. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Na afloop is er gelegenheid om voor eigen rekening een drankje te nuttigen. De bitterballen worden door de vereniging betaald.

Wil jij je aanmelden of heb je vragen, mail dan naar tc@badmintontwenterand.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
John Tasz Band
Key Stone Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe