Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Afscheidswedstrijd Tommie Dam

Hammer selectie begint het nieuwe seizoen met een bijzondere wedstrijd.

DEN HAM – Zaterdag 15 augustus om 17.00 uur begint voor de Hammer selectie het nieuwe seizoen met een bijzondere wedstrijd, namelijk de afscheidswedstrijd van Tommie Dam. Na ruim 350 wedstrijden in ons eerste team is Tommie gestopt als speler/aanvoerder. In 2003 speelde hij zijn eerste wedstrijd in onze hoofdmacht en nu, bijna 17 jaar later is er de afscheidswedstrijd. Als broekie van 6 begon hij in de f-pupillen met een team waarvan de klasse af droop, natuurlijk ook door de bezielende leiding van de fanatieke vaders/leiders (papa) Johan, Gert en Jan.

F1 pupillen, Tommie rechtsboven

Nu na al die jaren een afscheidswedstrijd waarna hij zelf verder gaat als assistent trainer.   Speciaal voor deze wedstrijd is als tegenstander een team geformeerd van oud Den Ham spelers, waarmee Tommie veel wedstrijden heeft gespeeld.  We noemen hierbij onze  Louis, Michel, de oudere garde als Robinho, Shakkie, Gerdo, Tim en John  maar ook de veteranen als André Hemmink, Jeroen de Groot, de Kolkmannetjes etc.

Het gerucht gaat dat zelfs Johnny Zorgdrager in de vakantie periode is gesignaleerd tijdens duurlopen om zodoende goed partij te kunnen geven. Maar liefst een selectie van 26 personen is uitgenodigd.

Al met al een feest van herkenning en nostalgie op ons sportpark ter ere van het afscheid van Tommie Dam.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Cosy's
Marie Jose
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe