Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vroomshoopse Boys wint ook tweede wedstrijd

VROOMSHOOP – Vroomshoopse Boys oefende op dinsdagavond 3 september in Hengelo tegen kersverse eersteklasser ATC’65. Vorig seizoen leverde dat affiche een 3-3 gelijkspel in Hengelo en een 4-1 thuisnederlaag voor de Boys op. Deze keer nam het team van hoofdtrainer Robert Bosma en assistent René Netters voor rust een 2-0 voorsprong door doelpunten van Stef Kikkert.  De thuisploeg kwam na de thee op gelijke hoogte. Het slotakkoord was voor de bezoekers door een doelpunt van Juliën Derks: 2-3.

Dit betekende na de overtuigende 5-2 bekerwinst van de Boys tegen competitiegenoot vv Hellendoorn de tweede achtereenvolgende overwinning van de blauw-gele formatie in dit nog prille seizoen. Op zaterdagmiddag 7 september wordt er om 16.15 uur uit gespeeld tegen eersteklasser RKSV NEO, dat afgelopen zondag met 0-0 gelijk speelde in de bekerwedstrijd bij Sportclub Markelo.  

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Gert & Hermien
...En Dat Vergeet Ik Noo...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe