Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

2de editie Steven Pig’s Santa Run vrijdag 13 december

VRIEZENVEEN – Vrijdag 13 december vindt er in het centrum van Vriezenveen de tweede editie plaats van Steven Pig’s Santa Run. De run waar alle deelnemers in kerstpakken rondlopen is helemaal uitverkocht met meer dan 1500 ! lopers. De lopers gaan door het gemeentehuis, de Jumbo supermarkt en verzorgingshuis de Vriezenhof en komen onderweg allerlei hindernissen tegen.

Het parcours wordt omlijst met diverse DJ’s, dweilorkesten en drumbands en een vette lasershow. Na afloop kan men genieten van de mega afterparty in de feesttent op het Manitobaplein met o.a. DJ Riva en DJ Rob Toonen. De entree is uiteraard gratis. Verder is er op het Winterwonderland genoeg te eten en te drinken en bekijks voor iedereen. Op zaterdagavond 14 december is er nogmaals een groot feest met de party Dj’s Beatcrooks; ook dan is de entree gratis. Zorg dat je dit geweldige weekend in Vriezenveen bent. Ho,Ho,Ho run like an idiot!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ulli Bastian
Daddy
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe