Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

The Hair.Cut Lab knipt in januari voor de Voedselbank

De voedselbank Hardenberg is een ludieke en mooie actie rijker, namelijk een professionele knipbeurt door een nieuw salonconcept in Hardenberg.

The Hair.Cut Lab in Hardenberg knipt in januari voor de Voedselbank
De voedselbank Hardenberg is een ludieke en mooie actie rijker, namelijk een professionele knipbeurt door een nieuw salonconcept in Hardenberg. Iets doen voor een ander, een glimlach op een gezicht toveren. Max Groote, eigenaar van The Hair.Cut Lab in Hardenberg legt uit: “Wij willen graag ons steentje met bijdragen. Knippen is ons talent en op deze manier kunnen wij mensen helpen.”

Samenwerking met Alfa College Hoogeveen
De goedlachse kapper werkt voor deze actie samen met het Alfa College Hoogeveen en hoopt met deze actie andere bedrijven te inspireren.
Jolanda Veerenhuis, docent haarverzorging op het Alfa-college Hoogeveen had er meteen oren naar om in te springen op deze ludieke actie. Tijdens deze actieperiode gaan er vier tot zes studenten van het Alfa-College haarverzorging Hoogeveen helpen in de salon The Hair Cut Lab, om zo extra praktijkervaring op te kunnen doen. De studenten leren hier veel van en kunnen zo een bijdrage leveren aan deze actie voor de voedselbank.


Kijk voor meer informatie opwww.voedselbank-hardenberg.nl of www.thehairlab.nl.

Bron: Tineke Eilander

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Blueberries
Blue Berrie Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe