Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Subsidieregeling energiekosten voor organisaties

Steun voor sport, cultuur en maatschappelijke organisaties

TWENTERAND – In het hele land worden de gevolgen van de energiecrisis flink gevoeld. Daarom heeft de gemeente Twenterand nu een subsidieregeling voor sport-, cultuur- en maatschappelijke organisaties in Twenterand. Omdat we het belangrijk vinden dat onze inwoners volwaardig kunnen blijven meedoen in de samenleving en kunnen genieten van het rijke aanbod aan activiteiten in de sport, culturele en maatschappelijke sector.”

Heeft jouw organisatie een gebruiksruimte die in eigendom is, wordt beheerd of wordt gehuurd voor de uitvoering van sportieve-, culturele en/of maatschappelijke activiteiten? Waartoe eigenaar of beheerder een energiecontract heeft afgesloten en gebruiker een energiecontract of een huurovereenkomst inclusief gas en elektriciteit heeft afgesloten? En zijn jouw energielasten explosief gestegen? Ga dan naar www.twenterand.nl en klik op de blauwe button “Subsidieregeling energiekosten voor organisaties” en kijk of jouw organisatie in aanmerking komt voor subsidie.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Tina York
Ein Adler Kan Nicht Flie...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe