Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Speciale contactmiddag Dag van de Ouderen

VRIEZENVEEN – Op maandag 21 oktober organiseert de commissie Welzijn Ouderen Vriezenveen in samenwerking met de vrijwilligers van de Dag van de Ouderen een bijzondere activiteit. Deze dag staat volledig in het teken van het vieren en eren van de ouderen uit onze gemeenschap.

Vanaf 13.30 uur bent u welkom in de gezellige CCK2 aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen, waar u wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Om 14.00 uur begint het programma met prachtige muziek van de Kloosterzangers. Dit koor, bestaande uit bijna 45 leden, brengt een repertoire dat zowel herkenbaar als hartverwarmend is, variërend van liederen over de zee tot geliefde Nederlandse en Duitstalige melodieën. Elk nummer draagt bij aan een sfeer van gezelligheid en verbondenheid tijdens deze speciale middag.

Tijdens de middag is er een prachtige verloting, waarbij alle aanwezigen automatisch meedoen. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een lot, welke is inbegrepen bij de toegangsprijs. Er zijn mooie prijzen te winnen van lokale ondernemers, wat zorgt voor extra plezier en gezelligheid. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. De kosten voor deelname aan de contactmiddag bedragen € 7 per persoon.

Speciale vervoerservice
Om ervoor te zorgen dat iedereen de gelegenheid heeft om deze middag bij te wonen, hebben we een samenwerking opgezet met AutoMaatje Twenterand en de Vrijwillige Hulpdienst Vriezenveen. De vrijwilligers van AutoMaatje en Vrijwillige Hulpdienst zullen hun best doen om ritten van deelnemers uit dezelfde woonplaats zoveel mogelijk te combineren. Dit betekent dat u de kosten voor het vervoer kunt delen met medepassagiers, wat kan schelen in de uitgaven.

Wilt u van deze service gebruikmaken? Neem dan contact op met AutoMaatje Twenterand op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 06 – 8387 8151. Voor de Vrijwillige Hulpdienst Vriezenveen kunt u contact opnemen met Joke Lensen via 0546 – 562 587 of
06 – 1138 1718 of met Hanny Mulder via 0546 – 563 423.
We hopen dat dit u helpt om op een voordelige en comfortabele manier bij de bijeenkomst te komen.

De activiteiten worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de vrijwilligers van de Dag van de Ouderen en de vrijwilligers van de contactmiddag. We hopen op deze manier een warme, persoonlijke en feestelijke dag te creëren voor al onze oudere inwoners.

Praktische informatie
# Datum:
maandag 21 oktober
# Ontvangst: vanaf 13.30 uur met koffie, thee en wat lekkers
# Programma start: 14.00 uur
# Locatie: CCK2, Kerstraat 2, Vriezenveen
# Kosten: € 7 per persoon

Wij nodigen iedereen van harte uit om deze speciale dag met ons te vieren. Muziek staat voor verbinding, plezier en ontspanning. Het belooft een middag te worden waarop herinneringen worden opgehaald en nieuwe vriendschappen worden gemaakt.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
José
I Will Follow Him
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe