Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Random Live 2020 daverend succes!

Hardenberg – Random Live 2020, het online concert van vier bands uit de regio Hardenberg, is een daverend succes gebleken.

Random Live 2020
Random Live 2020, het online concert van vier bands uit de regio Hardenberg, is een daverend succes gebleken.

Wat begon met een wild idee van vijf muzikanten is uitgegroeid tot een geweldig coronaproof evenement! Vrijdagavond 11 december kon iedereen vanaf 20.30 uur thuis genieten van Random Live 2020, het eerste livestream muziekfestival van de regio Hardenberg. Vier rockbands speelden live in vier lokale kroegen. Het concert was via omroep NOOS TV, Facebook of YouTube live te volgen.

Vier deelnemende rockbands
De eerste band en initiatiefnemer van Random Live 2020 is, hoe kan het ook anders, Random Five. De band speelde in De Mommeriete in Gramsbergen. De Bunzings speelden in café d’Olde Stee in Lutten. Deze band voorzag de kijker van onvervalste Engelstalige rock en dialect rock! De derde band is The Green Monkeys. Pop, rock en blues. Deze coverband uit Gramsbergen zette Café Sevens in Hardenberg op z’n kop! Rockband Tap another Tune maakt de muziekestafette compleet. Vanuit café Haverkort in Slagharen speelden zij alle rock ‘n roll liefhebbers van de bank af.



Online concert goed bekeken
Via internet (Facebook en YouTube) en NOOS TV (kabelkrant) zijn vrijdagavond ongeveer 900 verbindingen aangehaakt. Ervan uitgaande dat er 2 á 3 personen per aansluiting kijken, komen de kijkcijfers dus ruim boven de 2.000 personen uit. Blijdschap alom zowel bij de bands als bij de technici, waarbij zelfs een vallende lamp de pret niet mocht drukken. Ook de chat-commentaren waren ontzettend positief. Dat is natuurlijk waarvoor de bands en de technici het allemaal doen.



After-movie
Random Live 2020 is opgenomen en er wordt nog een compilatie van gemaakt. Wanneer deze uitgezonden kan worden, laten wij dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Ook komt er een after-movie van de studio en de locaties waar de bands hun optreden verzorgden.
Bron: Tineke Eilander
Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Blueberries
Blue Berrie Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe