Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Oekraïne assortiment bij De Akker

Geïnteresseerden kunnen bestellen en telefonisch reserveren via 0546-563493 of 06-43103179.

VRIEZENVEEN – Om aan de vraag naar leesmateriaal te voldoen voor vluchtelingen uit de  Oekraïne wordt er door Christelijk Boekenhuis De Akker gewerkt aan een passend assortiment voor zowel volwassenen als kinderen.

Vanaf 2 mei zijn er Bijbels en Nieuwe Testamenten beschikbaar van CityBibles, de Nederlandse Bijbelvereniging/ voorheen Gideons en NBG. Medio mei volgen er ook kinderbijbels en hopelijk aanvullend werkmateriaal voor jongeren.

Alles wordt zoveel mogelijk op kostprijs aangeboden. Bij bestelling via De Akker voorkomt u te veel kosten voor verzending en verpakking en worden bestellingen zoveel mogelijk gecentraliseerd. Bovendien kunt zelf of samen eerst in De Akker e.e.a. bekijken wat het meest geschikt is voor welke situatie. Daarnaast zijn er mooie kaarten en cadeau artikelen beschikbaar ter bemoediging.

Geïnteresseerden kunnen alvast bestellen en telefonisch reserveren via 0546-563493 of 06-43103179 tijdens openingsuren dagelijks van 10-17 uur of op maandag van 13.30-17 uur. Via e-mail info@akkerboek.nl kan natuurlijk ook. Zodra uw bestelling binnen is, wordt u gebeld.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Bouke
Come A Little Bit Closer
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe