Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Nieuwjaarsreceptie DOS´37

Snertloop weer in ere hersteld.

VRIEZENVEEN –  Na een paar jaar geen snertloop te hebben gehad, kon het afgelopen zaterdag dan toch weer worden georganiseerd door de Supportersvereniging DOS´37. Er was een parcours uitgezet van 1,25 km voor de mini’s,  2,5 km voor de lopers t/m 12 jaar en een parcours van 5 km waaraan iedereen mee kon doen. Het was een succesvolle snertloop met een groot aantal deelnemers. Het is een traditie dat deze loop gezien wordt als eerste training van het nieuwe jaar. Bij de mini’s waren het allemaal winnaars. De 2,5 km werd gewonnen bij de jongens door Mick Schoemaker. Bij de meisjes werd Maud Dasselaar eerste en in de categorie t/m 9 jaar werd Tieme Snippe eerste op de 2,5 km. De 5 km werd gewonnen door Rob Kunst. Het was weer een mooie en geslaagde snertloop. Voor iedere deelnemer was er na afloop natuurlijk een heerlijke kop warme snert en voor de jeugd evt. patat of een snack.

Nieuwjaarsreceptie

Na de snertloop hield DOS’37 de nieuwjaarsreceptie voor alle leden van DOS’37. Voorzitter Harold Schreur nam ons mee naar het afgelopen jaar en de coronatijden, welke begon in 2020. DOS’37 maakt zich op voor een duurzaam sportpark met o.a. led-verlichting op de verschillende velden en DOS’37 had tevens nog een prijs gewonnen via de Rabobankactie voor de zonnepanelen. Verder werd er stilgestaan bij de DOS-leden en dierbaren, die in de afgelopen jaren te maken hadden met ernstige ziektes en/of waren komen te overlijden. Voorzitter Harold Schreur gaf aan dat ook in moeilijke tijden, wij als DOS-leden er voor elkaar zijn. Goed en mooi om te zien dat wij elkaar bijstaan en steunen, wanneer iemand het moeilijk heeft, aldus de voorzitter.

Wat brengt ons 2023

Tijdens de ledenvergadering van  30 november hebben wij ons beleidsplan 2023 tot en met 2027 gepresenteerd en daar gaan wij mee aan de slag. Voor dit seizoen hebben wij als bestuur een tweetal speerpunten geselecteerd, die de basis vormen voor de jaarplannen van de verschillende disciplines binnen het bestuur:

  • Wij willen verder werken aan het professionaliseren van onze uitstraling
  • Wij willen het clubgevoel verder versterken

Uiteraard moet dit passen binnen onze kernwaarden #sfeer #binding #voetbal

In 2023 zullen wij als bestuur actief aan de slag gaan met de verduurzaming van onze accommodatie middels aanschaf van led-verlichting en een investering in zonnepanelen. Ook zullen wij in 2023 komen met een concrete invulling voor een rookvrij sportpark. Het doel hierbij is dat het gehele sportpark rookvrij zal zijn, maar dat voor onze rokers op enkele plekken de gelegenheid zal worden geboden om alsnog te kunnen roken. Hiermee sluiten we aan bij wet- en regelgeving op dit onderwerp. Streven hierbij is dat niet-rokers geen overlast ervaren van de rokers. De komende weken willen we ons beleid en visie met betrekking tot voetbal en met name het jeugdvoetbal af te ronden met een certificering, waarbij we ons mogen kwalificeren als lokale jeugdopleiding. Een groot compliment aan onze technische en jeugdcommissie voor de inzet die zij hiervoor hebben geleverd. Al een aantal jaren hebben wij als bestuur de wens om meer duidelijkheid te scheppen rondom ereleden, dan wel leden van verdienste. Inmiddels zijn hier criteria voor opgesteld en willen wij daar op feestelijke wijze invulling aan geven, het komende jaar. Dat gaan wij doen  op zaterdag 10 juni, deze dag is door de KNVB ook aangemerkt als nationale voetbaldag en wij willen op deze dag dan ook leden en vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Tenslotte sprak de voorzitter nog uit dat er nog genoeg te doen is en dat er het komend jaar nog veel meer op ons pad zal komen, waar we nu geen weet van hebben. Eén ding is zeker, de afgelopen 85 jaar hebben wij als DOS’37 bewezen goed om te kunnen gaan met onverwachte ontwikkelingen en kansen en zijn we sterk en gezond om ook het komende jaar succesvol te zijn!

De nieuwjaarsreceptie werd afgesloten met een drankje en een hapje en natuurlijk werd er geproost op een gelukkig en vooral gezond 2023!

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Boekaniers
Karel De Kaper
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe