Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Met de glazen kantine en tal van activiteiten gaat Vroomshoopse Boys het jaar uit

Het klapstuk van de acties van Vroomshoopse Boys van dit jaar om mede daardoor de bouw van een nieuw clubhuis op De Bosrand mogelijk te maken is de glazen kantine.

Het klapstuk van de acties van Vroomshoopse Boys van dit jaar om mede daardoor de bouw van een nieuw clubhuis op De Bosrand mogelijk te maken is de glazen kantine. Vanaf dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december 2022 sluiten vier discjockeys van naam en faam zich op in het jeugdhonk van de kantine van Vroomshoopse Boys. Dat zijn André de Raaf, Bastiaan Dubbink, Jan Willem Drees en Jeffrey Laarman. Dit viertal wordt ondersteund door de side-kicks Jeroen Bos, Tom Olthof en Stefan Zandbergen. Een feesttent wordt op de Bosrand het decor van een aantrekkelijk randprogramma met tal van mooie activiteiten voor jong en oud.

Ontzettend veel te doen
De bekende formule van het glazen café is van toepassing. Iedereen kan tegen een bedrag bij deze vier DJ’s en hun side kicks plaatjes aanvragen, die dan gedraaid worden. Er is naast deze activiteit nog veel meer te doen rondom de glazen kantine. Op dinsdag 27 december is in de vooravond een spannende professionele spooktocht voor de jeugd op de Bosrand. De spooktocht begint om 17.00 voor de F-league, gevolgd door de andere leeftijdsgroepen.

Op dezelfde datum is er ’s avonds om 19.30 uur een mooie pubquiz, geleid door Justin Beldman. Op woensdag 28 december is er vanaf 13.00 uur het FIFA toernooi voor deelnemers van alle leeftijden gepland. ’s Avonds is het vanaf 19.00 uur puur genieten met een gezellige wijn- en bierproeverij.

De laatste twee dagen met ook prachtige activiteiten
Op donderdag 29 december is er vanaf 13.00 uur een spelletjesmiddag voor de jeugd. Vanaf 20.00 uur barst een supergezellige piratenfeest los, de feesttent is al eerder open. Ook is er op dezelfde avond een spectaculaire veiling met hoogwaardige items, die beschikbaar worden gesteld door lokale ondernemers. Een kinderbingo is gepland op vrijdagmiddag 30 december vanaf 13.00 uur. Het grote eindfeest, van de glazen kantine met aansprekende liveoptredens is gepland op vrijdagavond 30 december vanaf 20.00 uur.

Glazen kantine is te volgen op de website
De glazen kantine is echt een programma voor elk wat wils en is voor jong en oud. Men hoeft niet persé lid of familie van leden van de Boys te zijn om aan de glazen kantine-actie deel te nemen. Iedereen is welkom! Voor alle informatie: de site www.vvvroomshoopseboys.nl/glazenkantine Al maandenlang zijn vele Boys-vrijwilligers druk bezig om de glazen kantine vorm en inhoud te geven en het belooft een prachtige activiteit te worden. Veel gezelligheid en vertier wordt verwacht in de kantine ’t Flierhuus en in de feesttent op de Bosrand met als doel uiteraard een mooie opbrengst voor het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Boekaniers
Karel De Kaper
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe