Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Maandelijkse techniek-workshops

VRIEZENVEEN – De bibliotheek Twenterand start deze maand in haar vestiging in Vriezenveen met het programmeren van maandelijkse workshops rond techniek voor kids. Naast het bestaande aanbod van High Tech workshops in de schoolvakanties, worden nu ook maandelijkse workshops aangeboden aan alle kinderen in Twenterand.

 

Vanuit de Twentse Maakplaatsen in de 14 Twentse gemeenten en in samenwerking met Tetem wordt een maandelijks activiteitenprogramma voor kids in de bibliotheek Vriezenveen ingepland. De workshops zijn gericht op technologie, digitalisering en maakprocessen. Wie creatief en onderzoekend is of wil worden, krijgt via de Maakplaatsen de mogelijkheid te experimenteren en zich te ontwikkelen, letterlijk om de hoek!

De allereerste kidsworkshop is gepland op maandagmiddag 24 februari van 16.00 – 17.30 uur in de bibliotheek in Vriezenveen en is voor kinderen vanaf 7 jaar. In deze workshop gaan de kinderen aan de slag met het programmeren van de Ozobot. Hierbij worden ze begeleidt door getrainde medewerkers van de bibliotheek.

Een Ozobot is een klein robotje dat je kunt programmeren met behulp van kleuren, lijnen en/of een simpele programmeertaal. Zo leren kinderen spelenderwijs bezig te zijn met het geven van commando’s aan robotjes. Laat je niet van de wijs brengen door zijn kleine formaat, Ozobot kan een heleboel!

Wil je meedoen met deze gratis workshop, geef je dan snel op via www.bibliotheektwenterand.nl/agenda of aan de balie in de bibliotheek.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe