Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Leerlingen OBS Baalder zaaien Plukveldje in

Hardenberg – OBS Baalder werkt met het project Biodiversiteit aan het verbeteren van het leefgebied voor insecten, vogels en andere dieren.


Hardenberg – OBS Baalder werkt met het project Biodiversiteit aan het verbeteren van het leefgebied voor insecten, vogels en andere dieren. Vorige week werd in de hele school aandacht aan het project besteed. In de ochtend leerden de kinderen meer over het pilotproject en het belang om samen te zorgen voor meer natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups. Daarom brachten alle kinderen van OBS Baalder vrijdag een schepje mee en zijn ze samen hard aan het werk gegaan. Het was hard werken maar het plukveldje is mooi bezaaid zodat volgend jaar de natuurlijke vijanden van de processierups erop afkomen. De gemeente had als cadeau ook nog wat vogelhuisjes. De kinderen kregen enkele mee om deze samen met de juffen in bomen op het plein te hangen.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
F. Mihelic
Stillmans Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe