Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Leergeld werkt samen met popschool en muziekschool

Een volledig aanbod van hetgeen Leergeld Twenterand kan bieden staat op http://www.leergeldtwenterand.nl.

TWENTERAND – Leergeld Twenterand heeft de “Meer dan Meedoen”  subsidie toegekend gekregen van het ministerie van SZW. Leergeld laat kinderen meedoen met leeftijdsgenoten, ook als het thuis financieel  soms moeilijk is. De subsidie “Meer dan meedoen” is niet direct bedoeld om meer kinderen te helpen, maar wel voor speciale projecten om het hulpaanbod te kunnen verbreden en om andere kinderen te kunnen bereiken.

Leergeld Twenterand heeft een speciaal project geformuleerd om kinderen in Twenterand meer te laten kennismaken met cultuur en muzikale ontwikkeling. Daartoe is een samenwerking aangegaan met Popschool Twenterand in Vroomshoop en muziekschool Nathalie in Den Ham.

Zowel bij Popschool Twenterand alsook bij de Muziekschool Nathalie wordt muziek gemaakt met onder andere drum, gitaar, piano en keyboard, en worden zanglessen gegeven. Met de verkregen subsidie kan leergeld Twenterand twintig kinderen een lesprogramma aanbieden met een introductieles en acht gratis vervolglessen.

Leergeld Twenterand helpt kinderen tussen 4 en 18 jaar om mee te kunnen doen met binnen- en buitenschoolse activiteiten,  ook als het thuis soms financieel  lastig is. De hulp die Leergeld Twenterand biedt is breed. Bijvoorbeeld, meedoen aan sport, zwemles, schoolexcursies, een fiets om naar school te gaan, een computer voor huiswerk, etc. En nu dus ook cultuur en muzikale vorming. Een volledig aanbod van hetgeen Leergeld Twenterand kan bieden is te vinden op http://www.leergeldtwenterand.nl. Daar is ook een formulier te vinden waarop hulp kan worden aangevraagd. Wilt u meer informatie, bel dan met de coordinator van Leergeld Twenterand op nummer 06-39743797.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Andrea & Gunther
Kuss Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe