Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Leergeld kan helpen

TWENTERAND – Leergeld Twenterand heeft dit jaar al 167 keer een verjaardagsbox uitgedeeld, 120 keer sportcontributie of sportkleding betaald, 51 schoolspullenpassen weggegeven, 42 keer een zwemles betaald, gezorgd voor 25 computers en 37 fietsen, 30 keer bemiddeld voor een ouderbijdrage, en voor 35 kinderen een uitje naar Walibi verzorgd. Zomaar een greep uit wat de stichting al gerealiseerd heeft, en het jaar is nog niet voorbij.  Leergeld Twenterand verwacht dit jaar 300 kinderen te kunnen helpen, sommigen meerdere keren.

Alle kinderen moeten kunnen meedoen is de slogan van Leergeld Twenterand. Meedoen met leeftijdsgenootjes, ook als het thuis financieel even lastig is. Nu meedoen is straks meetellen !

Dertien procent van de gezinnen in Twenterand moet rondkomen van een bedrag dat maximaal 120 procent van het sociaal minimum is. Voor kinderen in die gezinnen is het niet vanzelfsprekend dat ze mee kunnen doen, deze kinderen staan vaak letterlijk aan de zijlijn.

Stichting Leergeld Twenterand vindt dat onacceptabel en daarom spoort de stichting gezinnen die dat nodig hebben aan om contact te zoeken door naar de website https://www.leergeldtwenterand.nl te gaan of door de coördinator van de stichting te bellen op nummer 06-39743797. Als u contact zoekt komt er een intermediair bij u thuis om te overleggen wat de behoeften van uw kind zijn. Hulp vragen moet dus makkelijk zijn.

Wilt u zelf helpen kinderen te helpen, kijk dan op https://www.leergeldtwenterand.nl/vacatures. Wilt u ons volgen op instagram, zoek dan op de naam “leergeldtwenterand”.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Frankie Yankovic and his...
Ohio Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe