Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ladies Night in Westerhaar

Ladies Night op 22 april van 19.00 – 22.30 uur.

WESTERHAAR – Esmée Schoemaker (16 jr) uit Westerhaar is onlangs geselecteerd voor het EK teamgym seniorenteam dames van Nederland en mag mee doen in september met het EK in Luxemburg.

Hiermee lijkt een droom uit te komen. Ze turnt al sinds ze kleuter is bij de gymvereniging DSV in Westerhaar en helpt daar ook bij verschillende groepen als vrijwilliger met lesgeven op dinsdag. Daarnaast traint ze zelf meerdere dagen per week bij gymvereniging LOVA in Vroomshoop en helpt ze daar ook bij meerdere groepen met lesgeven waarvoor ze ook cursussen heeft gevolgd. Daarnaast traint ze mee met het EK team op verschillende locaties over het land verspreid. Kortom vrijwel alle dagen is ze met veel plezier en passie te vinden in de sporthal.

Om mee te kunnen doen met het EK moeten de springsters zelf zorgen dat ze een paar duizend euro bij elkaar zien te krijgen aan sponsorgeld om alles te kunnen bekostigen.
D.m.v. o.a. een Ladiesnight te organiseren proberen wij haar hierbij te helpen. De opbrengst van de bingokaart en verloting zal deze avond voor het EK potje zijn en ook zal ze zelf aanwezig zijn met een kraam met lekkernijen die ze verkoopt voor het EK potje.

Tijdens de Ladiesnight hebben we een superleuk programma met veel leuke kramen met een divers aanbod aan standhouders. Er worden workshops gegeven, demo’s dans, sport, modeshow met leuke act. Mensen kunnen vooraf reserveren voor de bingo met een borrelplankje op www.bingo.deklaampe.nl

Doordat de aanvragen voor evenementen een tijdje niet kon worden verwerkt bleek dat de ALS-loop tegelijkertijd valt met de aanvraag voor de Ladiesnight.
Als Westerhaarders onderling hebben wij dit gezien als een evenement waarbij we elkaar als dorpsgenoten alleen maar kunnen versterken en daarom hebben we contact als organisatie onderling hierover en werken we samen.

Wanneer de parkeergelegenheid vol is bij de Klaampe kan er gebruik worden gemaakt van de grote hoeveelheid parkeerplaatsen op het Sportpark Twistveen in Westerhaar.
Er zijn deze avond verkeersregelaars die dit in goede banen leiden. Vanaf het sportpark wordt er gedurende de gehele avond gratis gependeld door Schepers Tours uit Westerhaar naar de Klaampe en ALS loop.
We zijn er trots op dat we als dorpsgenoten op elkaar kunnen rekenen en samenwerken en willen Schepers Tours graag hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor beiden goede doelen in Westerhaar deze avond.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Corry & De Rekels
Piet
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe