Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Gratis adverteren op kabelkrant Omroep NOOS

Hardenberg – De lokale omroep wil lokale ondernemers, die financieel hard getroffen zijn door de coronacrisis, helpen. De omroep biedt hen een gratis adverteermogelijkheid op de kabelkant aan. Deze actie is geldig van 1 april tot en met 30 september.

Omroep NOOS helpt beginnende lokale ondernemers door een gratis advertentie op de kabelkrant aan te bieden. Het zijn met name de kleine lokale ondernemers die door de coronacrisis flink in de financiële problemen zijn gekomen. Omroep NOOS wil juist deze ondernemer, die nog geen buffer heeft kunnen opbouwen, helpen. De lokale ondernemer mag daarom gratis een maand lang, drie dagen per week, adverteren op de kabelkrant van Omroep NOOS.

Ook de advertentie wordt gratis samengesteld door de omroep. Deze wordt dan uitgezonden in blokken van maandag, woensdag en vrijdag of blokken van dinsdag, donderdag en zaterdag. Op basis van de ontvangen aanmeldingen bepaalt Omroep NOOS welke bedrijven in aanmerking komen en wat de draaidagen voor de advertenties zullen zijn. Per maand kunnen maximaal twee bedrijven in aanmerking komen voor deze unieke mogelijkheid. Deze actie is geldig van 1 april tot en met 30 september. Ondernemers kunnen alle voorwaarden lezen om omroepnoos.nl. Wees er dus snel bij!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
France Gall
Ali Baba Und Die 40 Raub...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe