Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagde Feestweek in Westerhaar

Bezoekers konden genieten van allerlei activiteiten voor jong en oud.

WESTERHAAR – Van zondag 4 tot en met zaterdag 10 juni was het weer feest in Westerhaar. Bezoekers konden genieten van allerlei activiteiten voor jong en oud.
Een zeer geslaagde bingo, een beurs, ouderenmiddag en gezellige avonden met artiesten, een dj en een band stonden op het programma.
Het weer was ons heel gunstig gezind en we kunnen zeggen dat het soms zelfs wat te warm was om massaal de tent te bezoeken.
Maar de Oranjevereniging kan spreken van een geslaagde week, veel gezelligheid en plezier! Blije gezichten en vrolijke mensen dat is wat we graag zien en dat is dan ook zeer goed gelukt.

Graag willen we benadrukken dat het zonder de inzet van vele vrijwilligers op welk gebied dan ook niet zo’n mooie week had kunnen worden. Al deze mensen voor en achter de schermen maken dat de bezoekers kunnen genieten en alles goed verloopt. De Oranjevereniging wil dan ook hun dank uitbrengen naar deze mensen, ze zijn van onschatbare waarde.

Maar ook de sponsoring van onze sponsoren in materialen of geld heeft ervoor gezorgd dat wij dit allemaal konden doen. Want ook zonder hulp van hen zou het een heel andere feestweek worden. Om vooral niet te vergeten is het bedanken van alle bezoekers, want dat maakte de cirkel rond. Door jullie komst, en de gezelligheid hebben wij kunnen genieten. Kortom kan er terug gekeken worden op een hele mooie week. Allen dank!.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Teddy Boys
Oh Maria (Ga Nooit Van M...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe