Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Feestweek Vroomshoop met omvangrijk programma

Feestweek van zaterdag 2 tot en met zondag 10 september.

VROOMSHOOP – Het programma van de aankomende feestweek in Vroomshoop liegt er niet om. In totaal 11 artiesten en 9 activiteiten komen voorbij van zaterdag 2 tot en met zondag 10 september: van de Hollandse Avond, Beer & Grill en kermis tot de ladiesnight, familiebingo en seniorenmiddag. “Wij verwachten in totaal meer dan 10.000 bezoekers, daar kijken we weer enorm naar uit”, zegt Jan Brunink en Jan Veltink namens de organisatie van de feestweek.

Het programma wordt op zaterdag 2 september afgetrapt met de Hollandse Avond. Er zijn optredens van Wolter Kroes, Ronnie Ruysdael en Orlando Uitenwerf. Tussendoor draait DJ Geert feestmuziek. Er zijn al meer dan duizend kaarten verkocht voor deze openingsavond van de feestweek. De laatste kaarten gaan nu in de verkoop en zijn voor €17,50 te bestellen via de website van de feestweek.

Beer & Grill Festival

Een dag later is het tijd voor het Beer & Grill Festival dat dit jaar uitgebreid is. Bij de foodtrucks zijn spareribs, kippenvleugels, biefstukspiesjes, nacho’s, beenham, pulled chicken, broodje hamburgers, sushi, poffertjes, ijkskoffie, patat en snacks, wafels, suikerspinnen en schepijs te verkrijgen. Ook zijn er drie speciaalbierbrouwerijen aanwezig, is de Formule 1 race van Italië op grote schermen te zien en treedt aansluitend Rock Bottom op. Voor de kinderen zijn er springkussens. Het Beer & Grill Festival is van 14.00 tot 20.00 uur en de toegang is gratis.

Extra grote ladiesnight

Het feestprogramma wordt op woensdag 6 september doorgezet met de opening van de kermis, die dit jaar een dag langer duurt dan voorheen: namelijk van woensdag tot en met zondag. Op de woensdagavond is de vijfde editie van de ladiesnight met een record aantal deelnemers. Er zijn in totaal meer dan 40 kraampjes zowel binnen in de feesttent als op het buitenterrein. Ook zijn er weer verschillende hobbykoks die allerlei kleine gerechtjes bereiden en verkopen. Bovendien is er een sneltekenaar, een loterij, zijn er dansdemonstraties en krijgen de eerste 200 bezoekers een goodiebag. De ladiesnight is van 18.00 tot 22.00 uur en de toegang is gratis.

Seniorenmiddag en familiebingo

Op donderdag 7 september is er een seniorenmiddag vanaf 14.30 uur in de feesttent met optredens van het vrijetijdskoor De Bargzangers uit Lemele. Alle senioren (met begeleiders) zijn welkom, ook hiervoor is de entree gratis. De donderdag wordt afgesloten met de familiebingo die ieder jaar wordt georganiseerd door de supportersvereniging van de Vroomshoopse Boys. De tent gaat open om 19.00 uur, de bingo begint om 20.00 uur.

Vuurwerkshow en afsluitende muziekavonden

Op vrijdag 8 september zijn in de feesttent optredens van 90’s icoon Charly Lownoise die in de jaren 90 grote hits scoorde als dj-duo met Mental Theo en DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert, beiden uit Vroomshoop. De entree voor deze avond is €7,50 (online tickets). Verder is er op vrijdagavond om 22.00 uur een vuurwerkshow op het grasveld naast Het Punt. Het programma in de feesttent wordt op zaterdag afgesloten met optredens van de liveband Perfect Showband, Vieze Jack en De Dikdakkers. Kaarten voor deze avond zijn te koop voor €15 via de website van de feestweek.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.feestweekvroomshoop.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe