Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dubbelkwartet G-Groot draagt bij aan drie passies in Vroomhoop, Lemele en Lemelerveld

Dubbelkwartet G-Groot begroet zijn bezoekers graag tijdens deze Passiestonden.

VROOMSHOOP – Als de toonsoorten en sferen weer een beetje in elkaar overlopen zullen de passieconcerten straks, d.d. 31 maart, 2 april en 7 april 2023, weer klinken als vanouds.

Het eerste concert op 31 maart zal samen met het Russisch Vocaal Ensemble uit Almelo (w.o. zes zangers uit Vriezenveen) in Irenegebouw te Vroomshoop plaatsvinden. Naast het zingen van liederen als ‘Locos Iste, Nieuwe wereld en Wohl mir’ mag in deze passietijd het ‘Stabat Mater van Rheinberger’ natuurlijk niet ontbreken.

Dit concert stond enkele jaren geleden al op de agenda. Jan Poel (Russisch Vocaal Ensemble) en Peter Voogd (Dubbelkwartet G-Groot) zijn de stuwende krachten achter dit concert en zijn er maar wat blij mee dat het nu eindelijk door kan gaan. Beide koren ontmoeten jullie graag op vrijdag 31 maart 2023 om 19.30 uur in het Irenegebouw aan Julianastraat te Vroomshoop.

Bij het concert van het Dubbelkwartet G-Groot op zondag 2 april, om 15.30 uur in de Ichtuskerk te Lemele zal het Stabat Mater echter ontbreken. Deze muzikale ruimte zal ingenomen worden door een prachtige waaier van sfeer in de Carsona van J.S. Bach en de twee Sonates van Mendelsohn, uitgevoerd op orgel door dhr. Caspar Rodijk.

Tenslotte zal het Dubbelkwartet op vrijdag 7 april in de Brugkerk om 19.00 uur te Lemelerveld een liturgie ondersteunen. Het Stabat Mater zal tijdens deze liturgie niet ontbreken.

Dubbelkwartet G-Groot begroet zijn bezoekers graag tijdens deze Passiestonden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Texas Cowboys
Cowboys & Indianen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe