Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DETO maakt zich op voor feestelijk jubileumweekend

Op zaterdag 1 juli bestaat DETO Vriezenveen exact 75 jaar.

VRIEZENVEEN – Op zaterdag 1 juli bestaat DETO Vriezenveen exact 75 jaar. Dit is uiteraard een jubileum dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Daarom is het dat hele weekend feest bij DETO.
Op vrijdagavond 30 juni is er een officiële jubileumreceptie voor genodigden en een dag later is het de hele dag feest voor alle leden, oud leden en iedereen die de club een warm hart toedraagt.

De zaterdag begint met een gezamenlijk ontbijt voor alle vrijwilligers van de club gevolgd door de grote Panna Knock Out Show voor alle jeugdteams van de club. Vanaf 15.00 uur spelen de kampioenen van DETO uit 2012 een jubileumwedstrijd tegen een DETO AllStars team. Als deze wedstrijd is afgelopen begint rond 16.00 uur een grote DETO Reünie waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen over de afgelopen 75 jaar onder het genot van een hapje en een drankje. Opgeven voor deze reünie is wel gewenst via: jubileum@deto.nl .

De dag wordt afgesloten met een grandioze feestavond voor de DETO leden vanaf 20.00 uur.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dimitri van Toren
Toevallig Nog Wel Iets
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe