Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Covid-19 snelteststraat in Dedemsvaart

Voor 70 euro kun je aan de Einsteinstraat in Dedemsvaart terecht voor een Covid-19 test die inclusief uitslag zo’n 20 tot 30 minuten duurt.

Velox Labs heeft sinds maandag aan de Einsteinstraat 26 in Dedemsvaart een Covid-19 snelteststraat. Voor 70 euro kun je hier terecht voor een Covid-19 test die inclusief uitslag zo’n 20 tot 30 minuten duurt. Een afspraak maken voor de teststraat aan de Einsteinstraat 26 in Dedemsvaart, kan via de website van Velo Labs BV. De test heeft een CE-markering.

U kunt op veloxlabs.nl zowel zakelijk als privé een test aanvragen. Als werkgever kunt u ook zogenaamde vouchers kopen. In nagenoeg alle gevallen levert de test snel een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er bestaat echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve of vals-negatieve uitslag. Velox Labs is een initiatief van Reest Apothekengroep en desinfectiestore. Door het inzetten van goed opgeleide zorgprofessionals tijdens de tests, bieden zij de oplossing voor bedrijven en organisaties waar geen downtime kan zijn. De door Velox Labs BV gehanteerde test technologie is door RIVM gevalideerd.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Teddy Boys
Oh Maria (Ga Nooit Van M...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe