Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Boekenactie Dorcas Winkel Vroomshoop

Zomeractie: 3 halen, 2 betalen

VROOMSHOOP – Binnenkort is het vakantie en wat is er fijner dan op een zomerse dag heerlijk in de tuinstoel een boek te lezen. De Dorcas winkel heeft hier rekening mee gehouden en heeft de boekenplanken goed gevuld klaar staan voor de liefhebber. Er is voor iedereen van klein tot groot wat uit te zoeken, diverse genres en kleine prijsjes. Momenteel hebben we een zomeractie: 3 halen, 2 betalen. [De goedkoopste gratis] Kom gauw kijken, er zit vast een boek voor u bij.

Dorcas is een christelijke organisatie voor noodhulp en internationale samenwerking. Samen met duizenden vrijwilligers , vele donateurs en partners komen wij in actie.
Dorcas heeft meer dan 40 winkels in heel Nederland. Deze worden volledig gerund door vrijwilligers. De tweedehands spullen zijn zorgvuldig geselecteerd, van goede kwaliteit en laag geprijsd. Het assortiment wordt regelmatig ververst. De opbrengst van de winkels komt ten goede aan de projecten van Dorcas. Wie een aankoop doet in een van onze winkels , helpt Dorcas om mensen in nood te steunen.

Vrijwilligers
De Dorcas winkels zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers. Er is van alles te doen in en rond de winkel, van kassawerk tot rijden op de bus en van spullen innemen of apparaten testen tot werken op de kleding- of boekenafdeling. Op zoek naar leuk werk in een inspirerende omgeving, neem dan contact op met de winkel, dit kan met een bezoek maar ook per telefoon.
Het adres is Dorcas winkel Vroomshoop, Noorderweg 4-5, telefoonnummer 0546-659079.
E-mail adres is : dorcaswinkelvroomshoop@dorcas.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe