Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

AMV, Music Kids en BAM-Vroomshoop bij de Harmonie

Verdere informatie en contactgegevens  op www.deharmonievroomshoop.nl.

VROOMSHOOP – Nu de scholen weer zijn begonnen, beginnen ook alle muziekactiviteiten binnen de Harmonie Vroomshoop weer. De Harmonie heeft haar opleidingen flink uitgebreid. Geen kind en geen situatie is gelijk. Vandaar de keuze van de Harmonie voor verschillende opties om te kunnen starten met het muziek maken. Hierbij kunnen de kinderen kiezen uit wekelijks les, of juist niet; individueel les of juist in de groep; eerst een basis opleiding (AMV) of al spelende wijs de basis van het muziek maken te leren. Het uitgangspunt is voor de Harmonie om kinderen op een laagdrempelige manier enthousiast te maken voor muziek maken.

BAM-Vroomshoop is één van de nieuwe les vormen. BAM-Vroomshoop is een onderdeel binnen de Harmonie en volledig gericht op slagwerk. Zonder enige ervaring kunnen kinderen vanaf 7 jaar op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.15 uur deelnemen aan deze groepsles. Onder leiding van Joost Visser krijgen de kinderen de mogelijkheid om verschillende slagwerkinstrumenten te leren kennen. Binnen de kortste keren zal er samen muziek gemaakt worden.

Music KIds: Music Kids is ook een nieuwe opleiding binnen de Harmonie Vroomshoop. Music Kids organiseert de Harmonie i.s.m. Popschool Twenterand voor kinderen vanaf 7 jaar waarbij heel veel verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten voorbij zullen komen. Deze les is niet wekelijks. Voor data zie www.deharmonievroomshoop.nl

AMV– Algemene Muzikale Vorming: Vanaf maandag 18 september start de AMV weer. De AMV is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar die kennis willen maken met muziek en tijdens deze lessen een goede basis willen leggen voor een vervolg in hun muzikale carrière. Er kan gekozen worden voor een blokfluit of een klokkenspel. Na één jaar AMV kan de leerling gericht een keuze maken voor een instrument.

Verdere informatie en contactgegevens zijn te vinden op www.deharmonievroomshoop.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe