Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Aanmelden voor audities voor theatervoorstelling ‘Alias Maurits’

Op zaterdag 1 juni worden audities in Het Punt gehouden.

VROOMSHOOP – De vijf theatervoorstellingen ‘Alias Maurits’ in april en mei van het volgend jaar in Het Punt in Vroomshoop werpen hun schaduwen vooruit. De doorleefde gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog van geheim agent en telegrafist Jaap Beekman worden door pakweg 40 spelers en speelsters over het voetlicht van theater Het Punt in Vroomshoop gebracht. ‘Alias Maurits’ speelt zich af In Londen, Dachau, Stegeren en Vroomshoop.

De uitvoerenden van de succesvolle theatervoorstelling ’5 april 1945’ in 2015 zijn ook nu weer van de partij. Hans Nieboer schreef het script en Jennifer Jansen-Veltink voert de regie. Componist, pianist en muzikaal leider is Gezinus Veldman. De kopergroep van De Harmonie Vroomshoop voert zijn composities en arrangementen van Henri Gerrits uit. Joost Visser is slagwerker en Alberto Stegeman fungeert als voice-over.  John Mulder verzorgt de beelden en Berto de Jong en Herman Pierik tekenen voor licht en geluid. Het geheel wordt uitgevoerd onder auspiciën van het 4 mei comité Vroomshoop in het kader van 80 jaar bevrijding.

Op zaterdag 1 juni aanstaande worden onder leiding van regisseur Jansen-Jennifer-Veltink de hele dag audities in het theater van Het Punt gehouden. Via de site www.aliasmaurits.nl kan iedere belangstellende zich daarvoor aanmelden. Dan kan de favoriete rol of kunnen de favoriete rollen aangeven worden. Vervolgens wordt een stukje tekst van het script toegestuurd, die op 1 juni gespeeld kan worden. Ook wordt het tijdstip van de auditie aangegeven.

De getoonde belangstelling voor de audities is nu al heel groot. Aanmelden voor de auditie voor ‘Alias Maurits’ kan nog tot zaterdag 25 mei aanstaande. Met name wat de verzetsmensen en Duitse bewakers betreft zijn nog wel wat spelers nodig.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Henny Altena
Alle Leuke Meisjes
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe