Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Voor een toekomst zonder dementie

De collecte van Alzheimer Nederland is dit jaar in de week van 1 tot en met 7 november.


De jaarlijkse collecteweek in november is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Vrijwillige collectanten halen dan geld op voor een toekomst zonder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers. Juist in deze tijd wordt pijnlijk duidelijk hoe nodig het werk van Alzheimer Nederland is. De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar.

Gelukkig willen ook steeds meer mensen bijdragen. De opbrengst van de collecte stijgt al 6 jaar op rij. Dit jaar heeft de collecte van Alzheimer Nederland in de week van 1 tot en met 7 november plaats. In heel Nederland gaan ruim 21.000 collectanten deur aan deur om geld in te zamelen. Ook dit jaar worden alle collectebussen van Alzheimer Nederland voorzien van een iDEAL QR-code. Zo kunnen mensen met hun mobiele telefoon geld geven. Veilig, gemakkelijk en anoniem. En natuurlijk coronaproof.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dimitri van Toren
Toevallig Nog Wel Iets
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe