Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Huiskamerconcert in Johanneshoeve

Het volgende evenement van Theater Turf is op zaterdag 27 januari 2024 in CCK2.

WESTERHAAR – Ondanks de zware regen was er zaterdagavond in de Johannes Hoeve in Westerhaar al kerstsfeer te beleven tijdens het Huiskamerconcert van Theater Turf. Organist Henk Linker en mezzosopraan Valeria Boermistrova vulden deze keer het jaarlijkse programma, waarbij kerstmuziek de rode draad was. Een verscheidenheid aan melodieën kwam voorbij, op een soms minder bekende, maar altijd fijne wijze gebracht. ‘Hoe zal ik u ontvangen’ en ‘Nu syt wellecome’ werden gespeeld en gezongen, maar ook bijvoorbeeld een aria uit de cantate 61 van J.S. Bach: ‘Nun komm, der Heiden Heiland’.

Een zeer gevarieerd en stemmig programma, waarin zowel Henk Linker, als zijn echtgenote lieten zien dat hun professionaliteit groot is. Het publiek kon dat waarderen en beide musici kregen dan ook een warm applaus als dank.

Het volgende evenement van Theater Turf is op zaterdag 27 januari 2024 in CCK2. Een optreden van De Stroatklinkers, een bekende  Blue Grass Band uit Groningen. Deze groep beheerst vele soorten muziek. Van de Beatles tot Boudewijn de Groot en daarbij eigen geschreven en gecomponeerde liedjes. Vaak met veel humor. Maar de rode draad is en blijft Country and Western. Daarbij ook een hilarische en goede vertolking van Johnny Cash door bandlid zanger/gitarist Adrien Farmer. Voor reserveringen kijk op www.theaterturf.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Andrea & Gunther
Kuss Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe