Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagd buitenconcertje “De Harmonie Vroomshoop”

Vrijdag 9 juli heeft muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” voor het eerst sinds lange tijd weer een optreden verzorgd, dit keer speciaal voor de ouderen in de omgeving van het Flierborgh en Linderborgh.

VROOMSHOOP – Na een lange periode, van niet mogen repeteren en geen optredens mogen verzorgen, was het eindelijk zover. Afgelopen vrijdag 9 juli heeft muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” voor het eerst sinds een lange tijd weer een optreden verzorgd. Het optreden was dit keer speciaal voor de ouderen in de omgeving van het Flierborgh en Linderborgh.

Alle onderdelen van de muziekvereniging deden mee aan dit optreden. De malletband en majorettes marcheerden rondom en in de omgeving van het Flierborgh en Linderborgh. Het jeugdorkest en orkest speelde in concertopstelling voor het Linderborgh mooie, populaire en bekende stukken die door enkele ouderen en overig publiek werden meegezongen.

Het publiek was in groten getale op komen draven om na lange tijd weer eens naar een optreden te kunnen kijken van De Harmonie Vroomshoop. Het optreden werd door het publiek zeer gewaardeerd. Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” kan terugkijken op een zeer geslaagd buitenconcertje.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Gert Ekkelboom
Saxofoon Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe