Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bibliotheek Twenterand – Gewijzigde openingstijden Westerhaar en Vroomshoop

Bibliotheek Westerhaar is gesloten van 26 juli tot en met 15 augustus (bouwvak).
Bibliotheek Vroomshoop is tijdens deze periode op maandagochtend, dinsdag en donderdag de hele dag en vrijdagochtend gesloten, en ook van dinsdag  3 tot en met donderdag 12 augustus. De overige dagen wordt de zij-ingang gebruikt.

 

Zomervakantie en openingstijden
Tijdens de zomervakantie zijn er gewijzigde openingstijden bij  twee vestigingen van Bibliotheek Twenterand. Bibliotheek Westerhaar is gesloten van 26 juli tot en met 15 augustus (bouwvak) en Bibliotheek Vroomshoop is tijdens deze periode op maandagochtend, dinsdag en donderdag de hele dag en vrijdagochtend gesloten, en ook van dinsdag  3 tot en met donderdag 12 augustus. De overige dagen wordt de zij-ingang gebruikt.

Zomerlezen
Tijdens de zomer kun je altijd terecht in een van onze vestigingen. Je kunt overal al je materialen inleveren en lenen. Tot 9 augustus worden alle boeken en andere materialen automatisch voor zes weken uitgeleend.  Ga je buiten deze periode langer dan drie weken met vakantie? Vraag dan bij de balie om een extra lange uitleentermijn!

Lekker lang lezen
De thuisblijvers kunnen de hele zomer door dus in de bibliotheken terecht. Er staan rijen met (ont)spannende, romantische en avontuurlijke boeken op hen te wachten. Lekker met een boek en tijdschriften in de zon! Op de website onlinebibliotheek.nl zijn e-books, luisterboeken en tijdschriftenapp te downloaden.

Tip voor vakantiegangers in eigen land: Neem je bibliotheekkaart mee. Hiermee kun je gratis gebruik maken van vrijwel alle bibliotheken in Nederland.

De Bibliotheek wenst thuisblijvers en vakantiegangers een zonnige vakantie!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Silvio
I'm Your Son South Ameri...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe