Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bibliotheek Twenterand zoekt bordspellen

Binnenkort starten we in Vriezenveen, Vroomshoop en Den Ham met een spelletjescafé waar iedereen, jong en oud, van harte welkom is.

TWENTERAND – Met de komst van de computer leek het bordspel een stille dood te sterven, maar niets is minder waar! Sinds een aantal jaren stijgt de verkoop van bordspellen flink en worden weer volop spelletjesavonden gehouden, thuis, in cafés en buurthuizen.

En waarom niet in de bibliotheek?! Binnenkort starten we in Vriezenveen, Vroomshoop en Den Ham met een spelletjescafé waar iedereen, jong en oud, van harte welkom is. Hiervoor zijn natuurlijk wel bordspellen nodig. Daarom de oproep: Heb je bordspellen in de kast staan die niet meer worden gebruikt? Schenk ze aan de bibliotheek zodat veel Twenteranders er plezier aan kunnen beleven.

Bordspellen inbrengen
Wij zoeken spelletjes die compleet, schoon en niet te erg verouderd zijn. Deze kunnen ingebracht worden bij een van de vestigingen van Bibliotheek Twenterand. In de leeszaal wordt een plek ingericht om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie of thee een spelletje te spelen. En wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen tijdens een potje rummikub of kaarten.

Meer info
We hopen je zo snel mogelijk te zien in het Spelletjescafé in Bibliotheek Twenterand. Wanneer we starten volgt een bericht in de krant, op de website www.bibliotheektwenterand.nl, in de nieuwsbrief en op sociale media. Heb je vragen? Bel naar Bibliotheek Vriezenveen, 0546-562385, of mail naar info@bibliotheektwenterand.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Steve Huber
Alpine Meadow Polka
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe