Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Open dag bij de Vriezenveense Harmonie

Op zaterdag 19 juni houdt de Vriezenveense Harmonie tussen 10.00 en 12.00 uur weer haar jaarlijkse open dag in gebouw Odeon op sportpark ’t Midden.

VRIEZENVEEN – Op zaterdag 19 juni houdt de Vriezenveense Harmonie weer haar jaarlijkse open dag in gebouw Odeon op sportpark ’t Midden. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur is iedereen welkom.

Helaas moeten daarvoor ook dit jaar nog de coronaspelregels in acht worden genomen dus een afspraak maken via www.vriezenveenseharmonie.nl is noodzakelijk. Belangstellenden voor blaasinstrumenten, strijkinstrumenten en slagwerk worden digitaal van alle informatie voorzien.

Op de open dag kunnen twee instrumenten worden uitgeprobeerd. En is de keuze nog moeilijk, dan is een jaar algemene muzikale vorming ook een optie. De muzieklessen zijn inmiddels in Odeon al weer opgestart en na de zomer hopen we dat het online lesgeven weer tot het verleden behoord. Ook de orkesten en slagwerkensembles komen weer langzaam los van de coronabeperkingen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Theo Diepenbrock
Als Onze Liefde
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe