Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Gratis naar de film bij Het Punt Vroomshoop

Zaterdag 5 juni aanstaande gaan de theater- en horecadeuren van Het Punt weer open en daarom verloot de organisatie 50 gratis filmtickets onder de inwoners van Twenterand.

VROOMSHOOP – Zaterdag 5 juni aanstaande gaan de theater- en horecadeuren van activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop weer open en daarom verloot de organisatie 50 gratis filmtickets onder de inwoners van Twenterand. Deze actie geldt voor wie zich hiervoor aanmeldt via de website van Het Punt. De organisatie wil met deze ludieke heropeningsactie de inwoners van Twenterand belonen voor hun geduld dat zij gedurende de coronaperiode moesten opbrengen.

Vorige week kwam het kabinet met de verlossende woorden: de versoepelingen met betrekking tot de coronamaatregelen zetten door. Voor Het Punt betekent dit o.a. de heropening van het theater voor maximaal 50 bezoekers en het ontvangen van een maximaal aantal gasten in het Grand Café.

De organisatie bewees vorig jaar al een veilige locatie te zijn toen bijna 700 bezoekers de populaire film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ verspreid over 24 avonden zagen in de theaterzaal van Het Punt. Het activiteitencentrum laat weten enorm verheugd te zijn om de eerste 50 bezoekers weer te mogen ontvangen in de theaterzaal en zal naar verluidt vanaf september weer op volle toeren draaien.

50 gratis filmtickets voor ‘Leve Boerenliefde’

Om de inwoners van Twenterand te belonen voor hun geduld, kan men zich aanmelden voor twee gratis filmtickets voor de Nederlandstalige, humoristisch familiefilm ‘Leve Boerenliefde’ die zaterdagavond 5 juni wordt gedraaid. Er is plek voor maximaal 50 bezoekers. Op vrijdag 4 juni vindt de loting plaats onder iedereen die zich heeft aangemeld voor de gratis actie. Voor wie achter het net vist, staat een kortingsactie te wachten. Na afloop van de film is er gelegenheid om een drankje in het sfeervol ingerichte Grand Café te nuttigen.

Inwoners van Twenterand komen in aanmerking voor deze gratis actie door zich aan te melden via www.welkombijhetpunt.nl/gratisfilm. Aanmelden kan tot vrijdag 10.00 uur. De film vangt zaterdag 5 juni om 19.30 uur aan.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Theo Diepenbrock
Als Onze Liefde
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe