Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Prijswinnaars ‘Eropuit Fotowedstrijd’

De prijswinnaars van de ‘Eropuit Fotowedstrijd’ zijn bekend. Tonny Groenhof maakte volgens de jury de mooiste foto. De foto van Liesbeth Kiewiet verdiende de aanmoedigingsprijs. De publieksprijs ging naar Gesien Olthof.

TWENTERAND – De prijswinnaars van de ‘Eropuit Fotowedstrijd’ zijn bekend. Tonny Groenhof maakte volgens de jury de mooiste foto. De foto van Liesbeth Kiewiet verdiende de aanmoedigingsprijs. De publieksprijs ging naar Gesien Olthof.

Bij het aanbreken van de lentetijd eind maart werden inwoners opgeroepen foto’s in te sturen. Dit kon tot 21 mei jongstleden. Door ‘Eropuit’ te gaan wilden we twee doelen bereiken: deelnemen zorgt ervoor dat je in deze coronaperiode uitgedaagd wordt (meer) naar buiten te gaan en het creëren van een positieve stemming door te laten zien dat Twenterand veel moois te bieden heeft om trots op te zijn.

In totaal kwamen 217 foto’s binnen, waaronder vele juweeltjes. De foto’s zijn allemaal te vinden op de website van ZorgSaam Twenterand via www.zorgsaamtwenterand.nl/eropuit.

De jury koos twee winnaars
De juryleden voor deze fotowedstrijd bestond uit Daniëlle de Grave, Herman Pierik en Bert Broekhuis. Alle drie ervaren amateurfotografen uit Twenterand. De jury koos uit alle ingezonden foto’s die van Tonny Groenhof tot de mooiste. Zij werd hiermee de winnaar van de portretbon van Stefan Schipperfotografie / Schipper Media Productions.

Liesbeth Kiewiet verdiende de aanmoedigingsprijs en haar is een workshop Natuurfotografie in het vooruitzicht gesteld.
Bij de prijsuitreiking gaf de jury aan waarom de winnende foto’s hen zo aanspreken.

Daarnaast mochten onze inwoners stemmen uit een selectie foto’s samengesteld door de jury. Via social media werd volop gestemd. Gesien Olthof kwam hierbij als winnaar uit de bus. Zij ontvangt een waardebon van Niek Erents Fotografie om de winnende foto te laten afdrukken op fotopapier.

Via deze weg willen wij alle deelnemers aan deze fotowedstrijd enorm bedanken voor hun enthousiaste deelname en het inzenden van vele prachtige foto’s. Ga vooral door met het er op uitgaan en foto’s maken! En deel dit vooral, zodat we allemaal mee kunnen genieten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Tijdbrekers
De Romantiek Van Vroeger
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe