Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Start (gratis) nieuwe beweegles in Vroomshoop

Donderdag 10 juni start met gratis beweegles voor inwoners vanaf 50 jaar.

VROOMSHOOP – Gelukkig mogen we steeds meer en kunnen we samen weer binnen gaan bewegen. En dat is nodig ook na al die beperkende coronamaatregelen de afgelopen periode. Daarom starten we donderdag 10 juni voor inwoners vanaf 50 jaar met een gratis beweegles, om er in te komen of kennis te maken.

De één wil wel graag bewegen, maar houdt niet van wandelen en buiten actief bezig zijn geeft een onveilig gevoel met betrekking tot valrisico. De ander heeft vanwege corona meer gegeten en meer thuis gezeten: dus een paar pondjes eraf is niet verkeerd. Of gewoon weer even met anderen bezig zijn wat tegelijk goed is voor je lijf en gezondheid. Meerdere redenen kunnen u ertoe bewegen om daadwerkelijk in beweging te komen.

Uiteraard wel met (nog) de nodige regelgeving: mondkapje op tot je in de sportzaal bent, geen kleedkamer gebruiken en per tweetal bewegen in plaats van een groepsles.

Aangepaste beweeglessen
Beweegdocent Bernd Bove heeft zijn beweeglessen aangepast en zo kunnen we op donderdagmiddag 10 juni een gratis les aanbieden voor mensen vanaf 50 jaar. Aan het einde van deze les bekijken we samen of er voldoende animo is om nog een aantal weken door te gaan met dit vernieuwde aanbod. Immers, samen in beweging is voor velen leuker dan alleen.

Informatie en aanmelden
Heeft u interesse of nog vragen over de beweegles? Of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met beweegdocent Bernd Bove, telefoonnummer 06 – 2749 1022.
Aanmelden voor de gratis beweegles kan bij ZorgSaam Twenterand door op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur te bellen met 0546 – 481 456.

Makkelijk zittende kleding en extra schoenen voor in de zaal zijn wenselijk. Aanmelding is noodzakelijk.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
George Baker Selection
The Rover
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe