Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bouwopleiding volgen met een diplomabonus

Kom vrijdag 28 mei een kijkje  nemen bij de meest uitgebreide bouwopleider van Twente, Bovo Beroepsopleidingen/NOA opleidingsbedrijf afbouw Oost-Nederland aan de Aziëlaan in Vroomshoop.

VROOMSHOOP – Voor iedereen die zijn keuze voor een vervolgopleiding nog niet heeft gemaakt maar wel geïnteresseerd is in afwisselende en uitdagende baan in de bouw, afbouw of infra, is er de mogelijkheid om op vrijdag 28 mei een kijkje te komen nemen bij de meest uitgebreide bouwopleider van Twente, Bovo Beroepsopleidingen/NOA opleidingsbedrijf afbouw Oost-Nederland aan de Aziëlaan in Vroomshoop.

Er zijn de komende jaren veel nieuwe professionals nodig in de bouw, afbouw en infra.Wij zijn voortdurend op zoek naar die nieuwe professionals, en willen je graag ontmoeten op onze open dag tussen 14.00 en 18.00 uur.

Helaas is het vanwege de nog steeds geldende coronaregels noodzakelijk om voor een bezoek een afspraak te maken.
Hiervoor kan je op onze website, www.bovo-opleidingen.nl direct op de homepage een formulier invullen. Ook kan je hier ons opleidingsaanbod bekijken.

Wil jij het liefst met je handen werken, iets creëren wat eeuwenlang mee kan gaan?  Kies dan voor een opleiding in de bouw.
Je gaat 1 dag in de week naar school en de andere 4 dagen leer je het vak in de praktijk en ga je ook gelijk verdienen.

In de nieuwe cao voor de Bouw en Infra is afgesproken dat je voor een opleiding in de bouw of infra de komende 2 jaar géén kosten hebt voor het lesmateriaal omdat deze voor 100% vergoed wordt.

Én je krijgt een diplomabonus van € 2500 bruto, als je voor één van de opleidingen in de bouw of infra, tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2023 jouw bbl 2,3 of 4 diploma hebt behaald.

Ook iedereen vanuit een andere bedrijfstak die overweegt om over te stappen naar de bouw, is welkom op onze open dag. Wij kunnen je dan informeren wat de mogelijkheden zijn.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Katja Ebstein
Es War Einmal Ein Jager
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe