Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Herdenking vanuit Wit Kerkje

Op 4 mei  zullen BLAZE (familie Ekkel), en  Ed van Braam, vanuit het Wit Kerkje aan de Geerdijk, de herdenking muzikaal omlijsten.

DEN HAM/GEERDIJK – Tijdens de Nationale Herdenking, 4 mei 2021, zal BLAZE, bestaande uit 3 generaties familie Ekkel, en zanger en pianist Edward William van Braam vanuit het Wit Kerkje aan de Geerdijk, de herdenking muzikaal omlijsten.

Afgelopen jaar hebben Edward William en Blaze samengewerkt aan een unieke kerstavond drive-in dienst, dat een groot succes bleek te zijn.

Samenkomen om te herdenken kan nog steeds ondanks corona, daarom hebben zij besloten om ook nu samen te werken bij de herdenking op 4 mei. De herdenking wordt uitgevoerd in het Wit Kerkje. De kleur Wit krijgt hierbij een hele speciale betekenis. Wit is de kleur van zuiverheid en perfectie, dat positief bij draagt aan vrede.

Er zal ook een live stream zijn, zodat iedereen dit kan volgen. Zie voor meer informatie de website van het Wit Kerkje (www.witkerkje.com) en de Facebookpagina van Blaze.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ricky Davids
Zeg Laura Ik Mis Haar
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe