Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

TDNIDD inschrijving open voor iedereen

Inschrijven voor Tot de Nek in de Drek (2022) is weer mogelijk via https://inschrijven.nl/form/2022070200950-nl

VRIEZENVEEN – 2 juli 2022 staat inmiddels ongetwijfeld met een gouden randje op de kalender. Reikhalzend wordt uitgekeken naar rennen over weides, ploeteren door het kanaal en letterlijk de Nek in de Drek steken. En dat alles voor de lol, sterker nog; je moet er nog voor betalen ook. Nadat het gros van de inschrijvers van vorig jaar zich wederom heeft aangemeld, is voor jullie hét moment aangebroken. Vanaf vanavond kun jij je inschrijven voor Tot de Nek in de Drek (2022). De voorpret voor deze enerverende lustrumeditie (5e keer) kan, wat ons betreft, alvast beginnen.

Tot de Nek in de Drek 2022
Alle seinen staan dus op groen om je ‘’drek-t’’ in te schrijven voor de editie van volgend jaar (2022). De inschrijfkosten zijn nagenoeg gelijk gebleven (+ € 2,50). Het unieke lustrumshirt zit bij de inschrijfgelden inbegrepen. De inschrijvers van vorig jaar hebben zich grotendeels weer ingeschreven, de oudste inschrijver is 72 jaar! Op 22 april heeft nu iedereen de kans om zich in
te schrijven! Maar let wel, het aantal plaatsen is gelimiteerd!

De bedrijventeams die stonden ingeschreven blijven ingeschreven staan, met hen wordt apart contact opgenomen.

Multiple
Er is goed naar jullie geluisterd. Meermaals kwam de tip om meerdere mensen tegelijk in te kunnen schrijven. Dat kan vanaf nu. Hoe handig is dat!

De inschrijving opent donderdag 22 april om 21:00 uur. Schrijf je ‘’drek-t’’ in via https://inschrijven.nl/form/2022070200950-nl

Vragen en verzoeken
Er zullen ongetwijfeld vragen zijn. Stel deze gerust via inschrijven@totdenekindedrek.nl
Alle mails zullen in behandelingen worden genomen en van een antwoord worden voorzien. Gelieve ons hier wel iets tijd voor te geven.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Mixed Emotions
You Want Love (Maria, Ma...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe