Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Doe mee aan de ‘Eropuit’ fotowedstrijd

Landschapsfoto van het Veenschap door Gerrit Woelders uit Westerhaar-Vriezenveensewijk.

TWENTERAND –  Een mooie lentetijd breekt aan. Dus het moment om er lekker actief op uit te gaan. ZorgSaam Twenterand start daarom vanaf 22 maart met een fotowedstrijd genaamd ‘Eropuit!’. Of je nu jong of oud bent, beginnend of gevorderd fotograaf, iedereen uit Twenterand wordt uitgedaagd om de mooiste ‘Eropuit!’-foto te maken. Eeuwige roem ligt in het verschiet in het digitale fotoalbum en uiteraard zullen de winnaars beloond worden met een prijs.

Maar deelnemen is belangrijker dan winnen. Het is sowieso al geweldig dat iedereen straks jouw foto online kan bekijken via laptop, tablet of smartphone. En jij kunt die van anderen zien. Misschien raak je nog meer geïnspireerd door foto’s van anderen?

Hoe doe je mee?
Ga naar buiten en maak tussen 22 maart en 21 mei 2021 een foto van iets dat jou pakt dan wel raakt in deze tijd van het jaar. De lente is volop zichtbaar, maar er zijn meer elementen die jou misschien doen besluiten een verrassend kiekje te maken in de buitenlucht.
De gemaakte foto kan gemaild worden naar contact@zorgsaamtwenterand.nl en deze wordt dan geplaatst in een album op onze website.

Er zijn een vijftal spelregels:
0 Door deel te nemen gaat u automatisch akkoord met publicatie van de ingezonden foto op onze website en social mediakanalen
0 Vermeld bij het insturen van de foto’s of je naam wel / niet onder de foto genoemd mag worden0 Er mogen géén personen gefotografeerd worden. Wel dieren, planten, landschappen, objecten en dergelijke
0 Meld ook uw telefoonnummer om te kunnen bellen als u in de prijzen valt
0 Maximaal 1 foto per persoon per week inzenden naar ons mailadres

Foto maken met je eigen smartphone
Om mee te doen aan ‘Eropuit!’ hoef je niet per se over een professionele camera te beschikken. Een foto maken mag bijvoorbeeld ook met je smartphone, want ook daarmee kunnen verrassende, leuke, grappige, mooie foto’s gemaakt worden.
Aan het einde van de wedstrijdperiode (21 mei) zullen er uiteindelijk een paar winnaars gekozen worden uit alle inzendingen. Deze zullen verrast worden met een prijs.
De komende weken laten we weten wie in de jury zitting neemt, wat de prijzen zijn en wie deze zal uitreiken en wanneer. Houd dus de komende weken huis-aan-huis kranten en alle andere (sociale) media in de gaten. En uiteraard onze website: www.zorgsaamtwenterand.nl/eropuit.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Frans Baggerman
Links Rechts Voor Terug
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe