Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Dit jaar geen Twenterand Run en Tot de Nek in de Drek

Het hardloopfestijn De Twenterand Run en Tot de Nek in de Drek gaan dit jaar niet door.

VRIEZENVEEN – Het hardloopfestijn De Twenterand Run en de, meervoudig onderscheiden, obstacle mudrun Tot de Nek in de Drek gaan dit jaar niet door. Na grondig overleg, met onder andere de Gemeente Twenterand en de Veiligheidsregio, heeft het bestuur dit besluit moeten nemen.

Het bestuur van Stichting Sportpromotie Twenterand acht het niet verstandig de voorbereidingen op beide evenementen, welke in mei en juli zouden plaatsvinden, te laten starten. Er zijn te veel onduidelijkheden om de evenementen op een verantwoorde wijze doorgang te laten vinden. Zeker gezien de landelijk geldende richtlijnen (rondom Covid-19) kan een beleving, passend bij de evenementen, niet worden gegarandeerd.

Wisseldag
Voor Tot de Nek in de Drek hadden zich 7.000 enthousiaste deelnemers ingeschreven. Deze deelnemers hebben op donderdag 18 maart het inschrijfgeld teruggestort gekregen. Een ieder is vervolgens de mogelijkheid geboden zich opnieuw in te schrijven voor de editie van 2 juli 2022 (dat kan door een computerstoring wat langer duren dan gedacht). Dit gaat de 5e editie worden, een uniek lustrum shirt zit dan ook bij de inschrijfgelden inbegrepen.

‘Steven Pig’s Zomerfeest’
Staat er dan deze zomer niets te gebeuren? Natuurlijk wel. Steven Pig staat namelijk te trappelen om weer wat leven in de brouwerij te brengen. Daarom organiseert Stichting Sportpromotie Twenterand in de week van 26 juni t/m 3 juli het Steven Pig’s Zomerfeest. Een alternatieve feestweek bomvol activiteiten voor sponsoren, vrijwilligers en deelnemers. Er wordt momenteel druk gewerkt aan een gevarieerd programma bestaande uit onder andere een bruisende muziekdag (in samenwerking met Randrock), een puzzeltocht, veertig digitale challenges voor het hele gezin / team en een ware cabaretavond. Hou de ‘social media kanalen’ de komende tijd dus goed in de gaten.

SantaRun
Na het zomerfeest zal de SantaRun weer het eerste fysieke evenement zijn. Ervan uitgaande dat er in december weer op volle toeren gefeest mag worden, zullen vele Kerstmannen en -vrouwen het parcours trotseren. Voor een ieder die staat te popelen om zich in te schrijven, goed nieuws; de inschrijving opent binnenkort Meer informatie over de SantaRun volgt op korte termijn.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Freddy Breck
Drie Witte Rozen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe