Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

KiDi, een app die vraagt hoe het met je is

Dichtbij de mens, snel willen weten waar je staat? Dat kan met onze app, KiDi!

TWENTERAND – KiDi is een app waar je in één oogopslag ziet waar je staat in het leven. Na het downloaden van de app maak je een account aan. Zodra je dat hebt gedaan, kun je elke dag checken waar je staat, hoe het met je gaat.

Het leven bestaat uit een aantal onderwerpen. Onderwerpen die je bezighouden en die belangrijk zijn. Denk hierbij aan een dak boven je hoofd, je financiële situatie, hoe het met je gaat en wat je lichaam van je vraagt. De app stelt je vragen. Als je klaar bent met de vragen krijg je een overzicht. Daarin zie jij hoe het met je gaat.

Kim en Dianne, dat zijn wij! We zijn zussen en vragen altijd aan elkaar hoe het gaat. Dat gaat verder dan ‘goed’. We willen van elkaar weten wat er speelt. We willen weten hoe het ECHT gaat met de mensen om ons heen. We hebben daarom deze app laten maken. We zijn erg blij dat we dit met jou mogen delen!

Deze app helpt je verder. Kort en krachtig, gewoon thuis op de bank. Weten waar je staat, hoe het met je gaat. Dat in één simpel overzicht. Gaat het wat minder? Dan kun je ons een berichtje sturen, we helpen je dan verder.

De app is gratis. Ook in de app krijg je niet te maken met kosten. Mooier kan niet, toch? De app is te vinden in je appstore. Zoek naar KiDi, de rest wijst zich vanzelf.

Kom je er niet uit? Stuur ons dan een berichtje via de app. Ook zijn we te bereiken op:
Kim: 06 4346 3965
Dianne: 06 2161 2881

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe