Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Alzheimer café Twenterand draait door

Vriezenveen-Alzheimer Café Twenterand gaat weer bijeenkomsten organiseren.

Het Alzheimer Café Twenterand is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. De gasten praten met elkaar over dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Vanwege de coronacrisis konden de bijeenkomsten het afgelopen jaar niet doorgaan. Toch wil de organisatie laten weten dat de vaste bezoekers nog niet zijn vergeten! Binnenkort zullen de vaste bezoekers worden begroet met een chocolade-vergeet-me-niet. Naast het contact met de gasten, blijft de organisatie ondertussen zoeken naar het contact met anderen om samen toe te werken naar een dementievriendelijk Twenterand! Hiervoor hebben ze onlangs ook de nieuwe burgemeester van Twenterand verrast met een chocolade-vergeet-me-niet attentie.

Alzheimer Café Twenterand wil toch weer bijeenkomsten organiseren. Zolang de fysieke bijeenkomsten niet veilig zijn, gaan ze digitaal. De eerste online bijeenkomst zal zijn op woensdag 17 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Het onderwerp is “Een goed leven met dementie?” Wat is de impact die dementie en corona heeft op je leven? Niet alleen in negatieve zin maar samen kijken naar de mogelijkheden! Aanmelden kan voor 17 maart kan via www.evenmens.nl/alzheimercafetwenterand. Op 14 april hopen ze nog een digitale bijeenkomst te houden.

Zodra fysieke bijeenkomsten weer mogen, zullen deze gaan plaatsvinden in het CCK2-gebouw, Pastorielaan 2 te Vriezenveen.

Is een digitale bijeenkomst niet voor u weggelegd, maar zou u wel graag in contact willen komen met iemand van het Alzheimer café Twenterand dan kunt u hen bereiken via tel. 0546-898372.

Ook hebben ze een centraal mailadres alzheimercafe.twenterand@alzheimervrijwilligers.nl en zijn ze te volgen op Facebook!

Tekst: Tineke Eilander
Bron: Alzheimer Café Twenterand

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
John Spencer
Blijf Bij Mij Vanacht
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe