Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Lambers in Vroomshoop viert 2-jarig bestaan met eigen website

De winkel draait ook in coronatijd volop, en klanten kunnen sinds kort ook online hun producten bestellen via de webshop van G.N. Lambers.

VROOMSHOOP – Nick Lambers opende precies twee jaar geleden zijn eigen winkel G.N. Lambers in Vroomshoop. Na één jaar aan de Julianastraat groeide de winkel al uit zijn jasje en verhuisde de 24-jarige ondernemer naar een winkelpand aan de Passage 6 in het winkelcentrum van Vroomshoop. Nu – twee jaar na de opening – draait de winkel ook in coronatijd volop en kunnen klanten sinds kort ook online hun producten bestellen via de webshop van G.N. Lambers.

“Het was twee jaar geleden een sprong in het diepe, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik heb inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd en daar komen continu weer nieuwe klanten bij. Daarnaast is het voor mij een groot voordeel dat mijn winkel in de afgelopen periode gewoon geopend mocht zijn, omdat wij een gezondheidswinkel zijn. En voor de mensen die nu liever niet fysiek naar de winkel komen, heb ik sinds kort mijn eigen website met webshop gelanceerd. Zo kunnen mensen online bestellen en worden de producten thuis bezorgd”, zegt Nick Lambers.

Lambers verkoopt met name natuurlijke CBD-producten, zoals CBD-olie, capsules, hondenbrokken, zalf en (biologische) thee. Daarnaast worden ook natuurlijke voedingssupplementen verkocht van Duolife. Deze helpen het lichaam te herstellen en ondersteunen de weerstand. Naast gezondheidsproducten bestaat het assortiment ook uit wenskaarten, cadeauartikelen en hennepvezel bodembedekking voor vogels, katten en knaagdieren en biologische thee.

Het winkelpand van Lambers deelt hij met Praktijk De Glimlach. Deze praktijk van eigenaresse Brenda Davenschot richt zich op coaching en nieuwetijdstherapie voor (jong) volwassenen en kinderen bij onder meer hooggevoeligheid en beelddenken.

Voor meer informatie: www.gnlambers.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe