Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Online DOS-bingo

140 prijzen verdeeld met een totale waarde van maar liefst meer dan € 8.750 !

VRIEZENVEEN – De afgelopen dagen waren er veelvuldig berichten te lezen over de grote online DOS bingo en inmiddels hebben er zich al veel deelnemers aangemeld voor de bingoavond op vrijdag 5 maart aanstaande. De organisatie  heeft al een schot voor de boeg gegeven met wat er allemaal te winnen valt in de bingo. Inmiddels is het definitieve prijzenoverzicht bekend en worden er aanstaande vrijdag in totaliteit meer dan 140 prijzen verdeeld met een totale waarde van maar liefst meer dan € 8.750.

Wij zijn al onze sponsoren meer dan dankbaar voor hun bijdrage en medewerking aan deze avond. Als DOS’37 kunnen wij maar één ding zeggen, blijf deze sponsoren ook het komende jaar steunen!

Wil je nog meedoen aan deze bingo, dan kan dat nog steeds. Zoals eerder aangegeven begint de bingoavond om 18:30 uur met twee bingoronden en een rad van fortuin voor de jeugd tot en met 12 jaar. Vervolgens gaan wij rond de klok van 20:00 uur verder met vier bingoronden en vier keer een rad van fortuin voor de 13+. De bingorondes betreffen ronden waarin per ronde drie grote prijzen zijn te winnen.

Na iedere bingoronde is er een rad van fortuin waar elke ronde minimaal 20 prijzen op naam worden verloot.

De uitzending is te zien op ons eigen YouTube kanaal, te vinden via de zoekfunctie in YouTube dan wel via de volgende link https://t.co/46T7nibDh7?amp=1. Je hebt geen abonnement nodig om te kunnen kijken.  Heb je bingo dan dien je een bericht te sturen, bij voorkeur via WhatsApp naar het volgende telefoonnummer 06-82679920 onder vermelding van jouw naam en jouw bingokaartnummer. Het nummer van de bingokaartnummer is belangrijk omdat we dan kunnen controleren of er een juiste bingo is.

In de krant stond vermeld dat er een maximum is van 500 bingokaarten, dat is niet juist. Er zijn nog volop bingokaarten en kaarten voor het rad van fortuin beschikbaar dus niemand hoeft deze avond te missen maar meld je wel zo spoedig mogelijk aan, zodat we de aanmeldingen tijdig kunnen verwerken!

Naast de bingokaarten kan er ook voor de inwendige mens worden gezorgd tijdens de bingoavond.

De kosten voor deze avond zijn als volgt en let op er mogen meer dan één bingokaart of rad van fortuin per persoon worden afgenomen.

  Kosten €
   
Jeugdbingo (2 rondes) 2,-
Jeugd Rad van Fortuin (1 ronde) 1,-
Bingo 13+ (4 rondes) 5,-
Rad van Fortuin 13+ (4 rondes) 10,-
   
Bierpakket (6 flesjes Hertog Jan) 6,-
Speciaal bierpakket 10,-
Fles wijn (rood of wit) 10,-
Kaas/worst plank (4 personen) 10,-
Bittergarnituur (25 snacks aan huis bezorgd tijdens de bingoavond) 10,-

 

Aanmelden kan via het volgende e-mailadres bingo@dos37.nl Wanneer je je aanmeldt doe je dit door je naam, telefoonnummer en bankrekeningnummer door te geven. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je deze week een mail met de bingokaarten en een betaalverzoek. Het dringende verzoek is om na ontvangst zo spoedig mogelijk de betaling aan DOS’37 te voldoen. Willen jullie bij de aanmelding even duidelijk aangeven op welke naam de rad van fortuin kaarten moeten komen. Aangezien het rad van fortuin geen nummer selecteert maar direct de naam van de prijswinnaar.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Rolling Stones
It's All Over Now
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe